MEDIA

Ο Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο Twitter που η Αμαλία παντρεύεται τον βιαστή της – «Καταγγέλουν» τους σεναριογράφους

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο Twitter η στάση της Αμαλίας απέναντι στο βιαστή της στη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».
Ο Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο Twitter που η Αμαλία παντρεύεται τον βιαστή της – «Καταγγέλουν» τους σεναριογράφους

Ο Παράδεισος των κυριών του Alpha αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη δραματική σειρά εποχής, η οποία έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με ορισμένες εξελίξεις ωστόσο να μην βρίσκουν σύμφωνο μεγάλο κομμάτι του!

Όπως έχετε διαβάσει στο Sportime, η Αμαλία μένει έγκυος στο παιδί του Πάρη μετά τον βιασμό της από εκείνον την ημέρα των γενεθλίων της, με την αναπάντεχη αυτή είδηση να αλλάζει εντελώς τη ζωή και τα όνειρά της!

Η ίδια συνειδητοποιεί πως ο αναγκαστικός γάμος είναι πια μονόδρομος και έτσι ανακοινώνει στον Πάρη πως είναι έγκυος και πως πρέπει να προχωρήσουν σε μια υποχρεωτική συμβίωση.

Παρόλα αυτά, απ’ ότι φάνηκε η συγκεκριμένη τροπή που πήραν τα πράγματα δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό, με τους χρήστες μεταξύ άλλων να κάνουν λόγο για «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και γενικότερα λάθος μηνύματα.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα πιο χαρακτηριστικά tweets

Όλες οι ειδήσεις 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία πιάνει τον Ντίνο με την Ντέπυ

Μαύρο Ρόδο: Νέο φονικό που συγκλονίζει!

Σασμός: Τέλος στην κόντρα Βρουλάκηδων-Σταματάκηδων- Ο Αστέρης σώζει τον Παύλο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παράδεισος των κυριών: Χαμός στο Twitter που η Αμαλία παντρεύεται τον βιαστή της – «Καταγγέλουν» τους σεναριογράφους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα