ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2022: Ήταν το Last Dance του Κριστιάνο Ρονάλντο; Κι όμως, μπορεί και όχι!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνιστεί και στο Μουντιάλ του 2026 άφησε η αδερφή του, Κάτια Αβέιρο!
Μουντιάλ 2022: Ήταν το Last Dance του Κριστιάνο Ρονάλντο; Κι όμως, μπορεί και όχι!

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο έγινε ο εφιάλτης της Ιβηρικής, καθώς μετά την Ισπανία πέταξε έξω και την Πορτογαλία, σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο πάντως που υπάρχει το ενδεχόμενο να μην είναι το τελευταίο του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο 37χρονος σταρ αποτέλεσε το πρόσωπο των ημερών με τις φήμες περί αποχώρησης από το Κατάρ, με τον ίδιο να μπαίνει ως αλλαγή στο μεγάλο παιχνίδι των προημιτελικών, ωστόσο στο τέλος να αποχωρεί με κλάματα.

Ο ίδιος αποτελεί χωρίς αμφισβήτηση τον πιο επιδραστικό ποδοσφαιριστή διαχρονικά για την Πορτογαλία και σίγουρα η οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του στην Εθνική θα έρθει έπειτα από πολύ σκέψη.

Η λογική λέει πως είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσει να αγωνιστεί στο επόμενο Μουντιάλ το 2026, καθώς τότε θα βρίσκεται στα 41 του. Φυσικά, όταν μιλάμε για Κριστιάνο Ρονάλντο, τα πάντα είναι πιθανά, κάτι που απέδειξε και η μικρότερη αδερφή του, Κάτια Αβέιρο.

Έπειτα λοιπόν από τον αποκλεισμό των Πορτογάλων, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άφησε στον… αέρα το ενδεχόμενο να επιστρέψει για να παίξει σε ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο.

«41 ετών είναι το άνθος της ηλικίας», έγραψε μεταξύ άλλων και πλέον μένει να φανεί αν τον δούμε στα γήπεδα του Καναδά, του Μεξικό και των ΗΠΑ σε τέσσερα χρόνια.

Ό,τι και να συμβεί πάντως το σίγουρο είναι πως έχει γράψει ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος που σκόραρε σε 5 διαφορετικά Μουντιάλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουντιάλ 2022: Ήταν το Last Dance του Κριστιάνο Ρονάλντο; Κι όμως, μπορεί και όχι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.