ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρσέλο μπορεί να κάνει τη διαφορά με συγκεκριμένη διαχείριση από τον Μίτσελ – Δύσκολο ως αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει πολλά περισσότερα από τον Μαρσέλο, αρκεί να υπάρξει μια ειδική διαχείριση από τον Μίτσελ και όχι ως αριστερό μπακ.
Ο Μαρσέλο μπορεί να κάνει τη διαφορά με συγκεκριμένη διαχείριση από τον Μίτσελ – Δύσκολο ως αριστερό μπακ

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο έδειξε στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο πως μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα πολύ. Ειδικά από τη μέση και μπροστά. Στα μετόπισθεν δεν είναι σε θέση, με βάση τα όσα βλέπουμε και ο Μίτσελ πρέπει να βρει τον τρόπο να τον αξιοποιήσει στο έπακρο.

Δεν είναι κρυφό πως έχει παραπανίσια κιλά. Αν και αυτό είναι ένα θέμα που βελτιώνεται τελευταία. Ο Μαρσέλο όμως από επιθετικά δίνει πράγματα που ως τώρα δεν έχουμε δει από αρκετούς μεσοεπιθετικούς παίκτες. Και μπορεί τα δύο πανέμορφα γκολ που σημείωσε να είναι το πλέον απτό δείγμα, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Διότι επιθετικά ο Βραζιλιάνος legend της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πολύ καλές στιγμές και στο πρώτο μέρος, εκεί που ο Ολυμπιακός αριστερά, αμυντικά, είχε «τρύπα».

Ο Μίτσελ πρέπει να βρει λύσεις. Όσα έκανε ο Μαρσέλο δεν τα έχουμε δει σχεδόν 1,5 χρόνο από τον Γκάρι Ροντρίγκες, για παράδειγμα. Ούτε από τον Αγκιμπού Καμαρά από το Κύπελλο Αφρικής και μετά. Ένα χρόνο κοντά. Με άλλα λόγια, το οφθαλμοφανές σενάριο αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από το να παίξει σαν εξτρέμ, σαν ακραίος επιθετικός.

Ο τρόπος που ο Μαρσέλο μπορεί να παίξει αριστερό μπακ

Η ανάγκη αριστερού μπακ είναι δεδομένη. Ο Μαρσέλο ξέρει τη θέση, απλώς στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή δεν δείχνει ικανός να την καλύψει με επάρκεια. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις αθλητικές απαιτήσεις της. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί εκεί.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο ένας τρόπος είναι μπροστά του να μην υπάρχει ένας παίκτης σαν τον Μπίελ, αλλά κάποιος όπως ο Μασούρας ή ο Βρουσάι που να μπορούν να τρέχουν πίσω και να τον καλύπτουν. Διότι έχουν την γρήγορη αμυντική μετάβαση. Διότι έχουν αρκετές αμυντικές και ανασταλτικές αρετές.

Ο άλλος τρόπος είναι η μοντερνιά που λανσαρίστηκε ευρέως και στο Μουντιάλ 2022. Δηλαδή, ένας στόπερ ως δεξί μπακ για να μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει επί της ουσίας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς όταν βγαίνει στην επίθεση. Το έκανε η Βραζιλία με Μιλιτάο, Τιάγκο Σίλβα και Μαρκίνιος, το πράττει και η Γαλλία έχοντας τον Κούντε δεξιά και πάει λέγοντας.

Αθλητικές ειδήσεις

Μαρσέλο: Η κίνησή του με τον Ατρόμητο που θα σχολιαστεί

Το λάθος που έκανε ο Ντόι και δεν πέρασε απαρατήρητο

Δείτε ακόμα

Μάικε Σναχτσνάιντερ: Όταν φόρεσε το λάθος κολάν και έκανε βάρη

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μαρσέλο μπορεί να κάνει τη διαφορά με συγκεκριμένη διαχείριση από τον Μίτσελ – Δύσκολο ως αριστερό μπακ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…