ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης του βγάζει μάτια

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης του βγάζει μάτια

Δύο φορές τον πήρε ο ΠΑΟΚ, άλλες τόσες επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο ο Τσούμπα Άκμπομ και φέτος πάει εξαιρετικά.

Στην Τούμπα έδειξε πως είναι ένα αρκετά χρήσιμος επιθετικός. Πιέζει, συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του, βάζει και κάποια γκολ. Κίλερ, όμως, δεν έδειξε να είναι. Μόνο την περσινή σεζόν μπόρεσε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων κι εκεί τα μισά ήταν για το πρωτάθλημα.

Φέτος, όμως, με τις εμφανίσεις του εντυπωσιάζει. Αποκορύφωμα τα όσα έκανε την Boxing Day. Η Μίντλεσμπρο διέλυσε με 4-1 τη Γουίγκαν και ο Άγγλος φορ πέτυχε χατ τρικ! Ο Φορς άνοιξε το σκορ στο 26′ και στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε το όπλο του. Βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά στο 49′, σκόραρε ξανά στο 59′ και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90’+3. Για την ιστορία το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Άασγκααρντ στο 61′.

Με αυτό το αποτέλεσμα επέστρεψε στις νίκες η «Μπόρο», η οποία είναι στη δέκατη θέση και ελπίζει ακόμη και σε είσοδο στα πλέι οφ. Όσο για τον Άκπομ; Έχει σε 17 αγώνες στην Championship 12 τέρματα. Έτσι φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερς του πρωταθλήματος!

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Βλαχοδήμος: Ο άνθρωπος πίσω από τον «Ody»!

Άρης: Τελικά η παρουσία του Γκρέι προβληματίζει

ΑΕΚ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για Φαν Βέερτ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Πρώην παίκτης του βγάζει μάτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.