ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αδιανόητο πόσα χρήματα θα εισπράττει το μήνα, την ημέρα και το δευτερόλεπτο από την Αλ Νασρ

Σοκάρουν τα ποσά που θα εισπράττει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τη νέα του ομάδα την Αλ Νασρ, ανά μήνα, εβδομάδα, μέρα, λεπτό και δευτερόλεπτο.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αδιανόητο πόσα χρήματα θα εισπράττει το μήνα, την ημέρα και το δευτερόλεπτο από την Αλ Νασρ

Τα συμβόλαια των Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαμπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν φαντάζουν… φτωχά μπροστά σε αυτό που υπέγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ!

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια ο Πορτογάλος σταρ να έλεγε πως δεν θέλει να παραμείνει υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος της καριέρας του, συνεπώς να αγωνίζεται σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, όμως τελικά «λύγισε» και αυτός μπροστά στο άφθονο χρήμα των Αράβων.

Έτσι τα επόμενα 2,5 χρόνια (υπέγραψε ως τον Ιούνιο του 2025) θα τον βρουν να αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ, με το συνολικό ποσό που θα βάλει στον έτσι κι αλλιώς «ιλιγγιώδη» λογαριασμό του να αγγίζουν τα 500.000 εκατομμύρια ευρώ!

Ένα «πακέτο», το οποίο προβλέπει πέρα από τις ετήσιες αποδοχές του, το πριμ υπογραφής συμβολαίου, αλλά και ένα μεγάλο ποσό για ποσοστό από τη διαχείριση της εικόνας του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν διαιρέσουμε τα «μηνιάτικα» και τα «μεροκάματο» που θα λαμβάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν ως εξής: Θα εισπράττει πλέον 16,7 εκατ. ευρώ το μήνα, 3,8 εκατ. ευρώ την εβδομάδα, 555 χιλιάδες ευρώ την ημέρα, 386 ευρώ το λεπτό ή 6,5 ευρώ το δευτερόλεπτο!

Δείτε παρακάτω το σχετικό δημοσίευμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την πορτογαλική εφημερίδας Record

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κριστιάνο Ρονάλντο: Αδιανόητο πόσα χρήματα θα εισπράττει το μήνα, την ημέρα και το δευτερόλεπτο από την Αλ Νασρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.