ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Δεν ήταν ο Τάσος Κάκος – Αυτά είπαν στο OPEN για την κροτίδα και το fair play της ΑΕΚ που φωνάζει ο Παναθηναϊκός

Ο Τάσος Κάκος μπορεί να μην είναι πια στο OPEN, αλλά έγινε κανονικά ανάλυση των φάσεων στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και κουβεντα για την κροτίδα.
Δεν ήταν ο Τάσος Κάκος – Αυτά είπαν στο OPEN για την κροτίδα και το fair play της ΑΕΚ που φωνάζει ο Παναθηναϊκός

Ο Τάσος Κάκος δεν θα είναι πια στην καθημερινότητά μας, αλλά στο OPEN και το Total Football έκαναν κανονικά ανάλυση των φάσεων στο ματς ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση έγινε για τη φάση του γκολ που έδωσε τη δίκαιη νίκη στην «Ένωση» και την κροτίδα στον Μπρινιόλι.

Στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Βαρούχας δεν είπε κουβέντα για την κροτίδα. Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη τη θέση του Τάσου Κάκου πήρε ο Μένιος Κουτσιαύτης. Ο πρώην διαιτητής έκανε ανάλυση της φάσης για την οποία ο Παναθηναϊκός ενοχλήθηκε.

Είναι κάπως κατανοητό και αυτό που είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για το παράπονο που έχει στη φάση που δέχεται γκολ η ομάδα του.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Από την άλλη και οι παίκτες του έπρεπε να ήταν πιο συγκεντρωμένοι στη φάση που δέχονται γκολ. Διότι, με το γράμμα του νόμου δεν έχει γίνει κάτι μεμπτό.

Τώρα η κουβέντα για το fair play έχει ένα νόημα. Αλλά μέχρι εκεί…

Αυτά είπαν στο OPEN

Ρονάλντο: Τα πέταξε σχεδόν όλα η Τζορτζίνα – Πώς θα αντιδράσουν οι Σαουδάραβες – Δεν θέλει να φοράει μακριές φούστες

Ακατάλληλα πλάνα με το καλημέρα στο Survivor

Ολυμπιακός: Κρίσιμες μέρες για τον αριστερό μπακ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν ήταν ο Τάσος Κάκος – Αυτά είπαν στο OPEN για την κροτίδα και το fair play της ΑΕΚ που φωνάζει ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.