VIRAL

Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ; Τι αρνούνται τώρα οι Σαουδάραβες στον Πορτογάλο

Οι διαρροές της συμφωνίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ και η ανακοίνωση της ομάδας.
Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ; Τι αρνούνται τώρα οι Σαουδάραβες στον Πορτογάλο

Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ, με τους Σαουδάραβες αρνούνται τώρα μεγάλο όρο που είχε διαρρεύσει;

Η Αλ Νασρ αρνείται ότι το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο περιλαμβάνει δεσμεύσεις να υποστηρίξει την Σαουδική Αραβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030, σύμφωνα με επίσημη δήλωση την Τρίτη το βράδυ.

Οι διαρροές της συμφωνίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Αλ Νασρ ήθελαν ρήτρα 200 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Σαουδικής Αραβίας (σ.σ. μαζί με την Αίγυπτο και την Ελλάδα).

Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ; Τι αρνούνται τώρα οι Σαουδάραβες στον Πορτογάλο

Σύμφωνα με την Αλ Νασρ, «δεν υπάρχει καμία δέσμευση».

« Η Αλ Νασρ FC θα ήθελε να διευκρινίσει ότι, αντίθετα με τα δημοσιεύματα, το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν συνεπάγεται δεσμεύσεις για προσφορές για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε ο σύλλογος.

«Η κύρια εστίασή του είναι στον Αλ-Νασρ και στο να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του για να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει», αναφέρεται.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκες δεν είναι παντρεμένοι, έτσι βάσει του σαουδαραβικού νόμου δεν μπορούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη, με αποτέλεσμα, οι Σαουδάραβες να κάνουν τα… σραβά μάτια σε αυτό. Λένε να έπαιξε το ρόλο της η συγκεκριμένη κατάσταση;

Διαβάστε επίσης:

Ρονάλντο: Τι λέει για τον Πορτογάλο ο επιθετικός που του έφαγε τη θέση αφού τον είδε με σορτσάκι

Ισραήλ: Ετοιμάζεται για κίνηση που θα αλλάξει την ελληνική αμυντική βιομηχανία με το ελληνικό stealth drone LOTUS;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρονάλντο: Τι στράβωσε την Αλ Νασρ; Τι αρνούνται τώρα οι Σαουδάραβες στον Πορτογάλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.