ENGINE POWER

Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά

Λέσχη Σμοκόβου 4x4 θα διεξαχθεί στις 11-12  Φεβρουαρίου συνάντηση φίλων της Λέσχης, στην Λουτροπηγή όπου θα γίνει και η καθιερωμένη κοπή της πίτας για το 2023.
Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός: Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά στις 11-12  Φεβρουαρίου και η περιπέτεια αρχίζει για τους λάτρεις τoυ off Road.

Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες λέγαν οι Ρωμαίοι!!! Και εμείς λέμε είναι τρελοί αυτοί με τα 4×4 με διαφορααααα!!! Όποιος δεν έχει ζήσει την εμπειρία να πάει σε  μια μάζωξη με 4×4 ή σε αγώνα πολύ απλά χάνει…  Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 σας καλεί!!! Είσαι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οπαδός της αδρεναλίνης της έντασης του θεάματος, της φύσης, της παρέας, του γέλιου, του off Road και όλα αυτά σε ένα οικογενειακό κλίμα; Αν είσαι… Τότε ήρθε η ώρα και η μέρα να  αποδράσεις  στο Σμόκοβο  συγκεκριμενα στην Λουτροπηγή στις  11-12  Φεβρουαρίου, εκεί  η λέσχη Σμοκόβου θα σε φιλοξενήσει στο βουνό θα σε περάσει από τις δοκιμασίες για να μυηθείς την τετρακίνηση στο αίμα σου και τυχερούλη, αν κερδίσεις το φλουρί στην κοπή της πίτας ολό και κάτι τυχερό  δωράκι θα έχεις.

Σκέψου να μπεις συνοδήγηση με κανά παλαβό για βόλτα. Ουιιιι θα το θυμάσαι για την υπόλοιπη ζωή σου… Εγώ θα σου πρότεινα να  μη ξεχνάς, να φοράς πάντα κράνος και ζώνη!!!!

leschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas-loutropigileschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas-loutropigi

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η πικρία της ΑΛΑΚ το 2023 – Χωρίς αγώνες και σε αναμονή…
WRC και η ιστορία έγραψε στην Ελλάδα, Μοσχούς, Siroco, Jigger, Βωβός, Κύρκος…
Όλα παγώνουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό
Το πρόγραμμα αγώνων της ΟΜΑΕ του 2023
Πρώτοι οι Παναγιώτης Τανιμανίδης και Τάκης Σολδάτος στο Estoril

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!