ΤΕΝΙΣ

Davis Cup – Στο World Group για πρώτη φορά από το 2004 – Με Τσιτσιπά και 13.000 κόσμου παρα το χιόνι χόρεψαν συρτάκι

Με τρεις νίκες η Ελλάδα ένα βήμα πιο κοντά στο επιτύχει τον στόχο της να βρίσκεται στον τελικό μεταξύ των καλύτερων.
Davis Cup – Στο World Group για πρώτη φορά από το 2004 – Με Τσιτσιπά και 13.000 κόσμου παρα το χιόνι χόρεψαν συρτάκι

Davis Cup – Ένα βήμα πιο κοντά στους τελικούς της elite του τένις βρέθηκε η Εθνική Ομάδα με την παρουσία της στους αγώνες του Davis Cup.

Τις μεγάλες νίκες για Στέφανο Τσιτσιπά και Αριστοτέλη Θάνο που έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση της Ελλάδας στο World Group το Σάββατο ακολούθησε η μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά και την Κυριακή.

Davis Cup - Ένα βήμα πιο κοντά

Με δύο νίκες η Ελλάδα στις αποσκευές της (και μία ήττα την Κυριακή στο διπλό) χρειαζόταν μία νίκη στους αγώνες της Κυριακής για να επιτύχει την είσοδο της στους καλύτερους του κόσμου, πράγμα που πέτυχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Davis Cup - Ένα βήμα πιο κοντά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άνοιξε την αυλαία, κερδίζοντας με 2-0 σετ τον Αλβάρο Γκιγιέν Μετζά ενώ ο Αριστοτέλης Θάνος κέρδισε τον Αντρές Αντράντε (2-0 στα σετ 7-6 και 6-4 game).

Davis Cup - Ένα βήμα πιο κοντά

Τρομερή η υποστήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ, όπου βρέθηκαν πάνω από 10.000 Έλληνες θεατές την πρώτη μέρα ενώ και την Κυριακή παρά τις κακές καιρικές συνθήκες η προσέλευση ήταν εντυπωσιακή με 12.900 θεατές.

Davis Cup – Ένα βήμα πιο κοντά στην 1η κατηγορία

Οι αγώνες της Κυριακής ξεκίνησαν στις 12:00 με το διπλό  όπου ο Πέτρος Τσιτσιπάς με τον Αλέξανδρο Σκορδίλη έχασαν 2-0 από το Εκουαδόρ (7-6 και 6-4 στα game) και χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς να εξασφαλίσει την τρίτη νίκη απέναντι στον στον Αντρές Αντράντε (Νο 564), με 2-0.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του, ευχήθηκε να παίξει η Εθνική Ομάδα στην Αθήνα σε έναν μελλοντικό τελικό Davis Cup ενώ όπως υπογράμισε «στόχος μας είναι να προκριθούμε στο World Group (σ.σ. τελικούς) που είναι κάτι σαν τους προημιτελικούς του Μουντιάλ του Κατάρ φέτος».

Πλέον η Ελλάδα θα παίξει τα προκριματικά του ερχόμενου Σεπτεμβρίου ώστε να βγουν οι ομάδες που θα φτάσουν στα τελικά της μεγάλης κατηγορίας, στην οποία βρίσκεται πλέον και η Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Davis Cup: Mε Τσιτσιπά και Θάνο το 2-0 για την είσοδο στο World Group I

Davis Cup: Τρομερός Στέφανος Τσιτσιπάς – Η σκέψη του στους δύο ηρωικούς Έλληνες πιλότους που έχασαν τη ζωή τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Davis Cup – Στο World Group για πρώτη φορά από το 2004 – Με Τσιτσιπά και 13.000 κόσμου παρα το χιόνι χόρεψαν συρτάκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.