ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA Αποτελέσματα: Πήρε «φωτιά» ο Κλέι Τόμπσον – Επιστροφή στις νίκες για τους Σέλτικς!

Οι πρωταθλητές του NBA ακόμα και χωρίς τον Στεφ Κάρι, θα πουλήσουν πολύ ακριβά το… τομάρι τους.
NBA Αποτελέσματα: Πήρε «φωτιά» ο Κλέι Τόμπσον – Επιστροφή στις νίκες για τους Σέλτικς!

Μπορεί οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να έχασαν πάλι τον Στεφ Κάρι, ωστόσο κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έστειλαν το μήνυμα τους, νικώντας με 141-114.

Ο Κλέι Τόμπσον πήρε από το… χεράκι την ομάδα του, έχοντας 12 στα 16 τρίποντα και συνολικά 42 πόντους, όντας ασταμάτητος.

Εξαιρετικός ήταν και ο Τζόρνταν Πουλ,  ο οποίος είχε 21 πόντους, ενώ μοίρασε και 12 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του.

Για τους ηττημένους τώρα, ο Αλεξάντερ είχε 20 πόντους, ενώ στους 19 σταμάτησε ο Άαρον Γουίγκινς, ωστόσο δεν ήταν αρκετοί οι δύο τους για να κάνουν τη διαφορά.

Από κει και πέρα, οι Μπόστον Σέλτικς επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς, με 111-99 και θέλουν να… χτίσουν πάνω σε αυτή.

Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν καυτός με 34 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ και ο Γουάιτ ήταν καθοριστικός με 23 πόντους.

Για την ομάδα του Ντιτρόιτ όμως, ο μόνος που κατάφερε να ξεχωρίσει ήταν ο Μπογκντάνοβιτς που είχε 21 πόντους σε 33 λεπτά παιχνιδιού.

NBA: Αναλυτικά τα αποτελέσματα!

Μπόστον Σέλτικς – Ντιτρόιτ Πίστονς 111-99

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Γουάσινγκτον Γουίζαρντς 114-91

Λος Άντζελες Κλίπερς – Μπρούκλιν Νετς 124-116

Σαν Αντόνιο Σπερς – Σικάγο Μπουλς 104-128

Σακραμέντο Κινγκς – Χιούστον Ρόκετς 140-120

Ντάλας Μάβερικς – Γιούτα Τζαζ 124-111

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 114-141

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «NBA Αποτελέσματα: Πήρε «φωτιά» ο Κλέι Τόμπσον – Επιστροφή στις νίκες για τους Σέλτικς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.