MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Έλενα – Λευτέρη – Έτσι τον εκβιάζει

Κακός χαμός και εκβιασμός, προσεχώς στο σήριαλ του ALPHA, «Σασμός».
Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Έλενα – Λευτέρη – Έτσι τον εκβιάζει

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα όριά τους φτάνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» του ALPHA, όπως θα δούμε σύντομα. Άλλωστε το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για το ποια έπιασε ποιον στο κρεβάτι με την πρώην του.

Η Έλενα (Ελπίδα Νικολάου), είναι πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη, η οποία τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο, μάλιστα λίγο προτού παντρευτούν! Θα τη δούμε να πηγαίνει στο Ρέθυμνο μαζί συνοδεύοντας τον καινούργιο της σύντροφο, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Φαρμάκη και ανώτερό του της εγκληματικής οργάνωσης των λαθρέμπορων όπλων.

Συναντώντας ξανά τον Λευτέρη ως συνεργάτη του Ευθύμη θα της προκαλέσει σοκ, καθώς γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα, αυτή του αστυνομικού. Όταν θα τον δει με τη Θεοδώρα, θα ζηλέψει σε ακραίο βαθμό και θα νιώσει τον έρωτά της για εκείνον να «φουντώνει» και πάλι. Γι αυτό θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει, εκβιάζοντά τον, ότι θα αποκαλύψει στη σπείρα πως είναι μυστικός αστυνομικός.

Από εκεί και πέρα ο Οδυσσέας (Δημήτρης Καραβιώτης) αποτελεί συνεργάτη του Φαρμάκη και ένα από τα υψηλά στελέχη του κυκλώματος λαθρεμπόρων όπλων. Διατηρεί δεσμό με την κατά πολύ μικρότερή του Έλενα, στην οποία έχει παθολογική αδυναμία. Το ζευγάρι ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φαρμάκης καλεί τον Οδυσσέα για ένα διάστημα στην Κρήτη, γιατί χρειάζεται τη βοήθειά του, εξαιτίας κάποιων συναντήσεων για αγοραπωλησίες όπλων που θα γίνουν εκεί.

Εξάλλο, η Αιμιλία μετά την πίεση του Αντώνη θα στείλει τον φυγόδικο Μαθιό στο σπίτι του, απαλλάσοντάς τον από τις κατηγορίες, ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη: Αν θα του απαγγείλει κατηγορίες ως ηθικό αυτουργό για το φόνο του Κώστα ή θα τον αφήσει ελεύθερο, ώστε να καταφέρει να τον στριμώξει, εξιχνιάζοντας το δίκτυο των λαθρεμπόρων όπλων.

Ο Λευτέρης βρίσκεται σε ισορροπία «τρόμου» με την Έλενα να τον εκβιάζει, ενώ ο Νικηφόρος αδυνατεί να ξεπεράσει την απογοήτευση που αισθάνεται για την Τζένη. Παράλληλα οι προσπάθειες της Καλλιόπης να κάνει τον Αστέρη να «ξεκολλήσει» από την Αργυρώ, δεν θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα ο Παύλος υποψιάζεται πως το ζευγάρι συναντιέται…

Στο μεταξύ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τεράστια απειλή καθώς ο επικεφαλής του κυκλώματος λαθρεμπορίας όπλων, με πρόταση του Οδυσσένα σκέφτονται να τον «καθαρίσουν» ώστε να μην αποκαλύψει τη δράση του!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με Έλενα – Λευτέρη – Έτσι τον εκβιάζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.