ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Έφυγε ο Μαντσίνι, έχει «χάσει» και τον Πάλμα – Κάτι δεν πάει καλά!

Amber alert για τον Λουίς Πάλμα το τελευταίο δίμηνο - «Εξαφανισμένος» ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα που υπέπεσε και σε πειθαρχικό παράπτωμα στη Κρήτη.
Άρης: Έφυγε ο Μαντσίνι, έχει «χάσει» και τον Πάλμα – Κάτι δεν πάει καλά!

Άρης: Κάτι δεν πάει καλά με τον Λουίς Πάλμα. Άλλος ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματισμό του!

Για πολλούς ο Ντάνιελ Μαντσίνι ήταν από τους καλύτερους και ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής που είχε στο ρόστερ του ο Άρης. Ο Αργεντίνος πλέον βγάζει το… παντεσπάνι του στον Παναθηναϊκό.

Ο επόμενος για τον οποίο ήταν δεδομένο οτι ο Άρης θα έβαζε πολλά χρήματα στο ταμείο του και ίσως και περισσότερα από εκείνα που πήρε η ΠΑΕ από την πώληση Μαντσίνι, ήταν ο Λουίς Πάλμα.

Ο Καρυπίδης που έχει ήδη αρνηθεί αρκετές προτάσεις για τον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, δεν συζητούσε για κάτι λιγότερο από τα πέντε εκ. ευρώ!

Τα συνεχόμενα limit up της μετοχής του Πάλμα, μετά από διαδοχικές καλές εμφανίσεις, ανέβασαν με…. γεωμετρική πρόοδο την αξία του, η οποία όμως από την ημέρα που… άλλαξε ο χρόνος έχει αρχίσει να πέφτει συνεχώς.

Ο Πάλμα είναι εντελώς «εξαφανισμένος» μέσα στο 2023. Μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, δεν έχει επανέλθει ποτέ. Από τα 10 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, έχασε τα πέντε, ενώ και στα πέντε που αγωνίστηκε, ήταν σαν να μην έπαιξε ποτέ! Στα τρία ολιγόλεπτες συμμετοχές μπαίνοντας ως αλλαγή και στα δύο που ξεκίνησε στην 11άδα (Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) δεν έβγαλε 90λεπτο. Τραγικός με το «τριφύλλι», πολύ κάτω του μετρίου με τον ΟΦΗ. Ειδικά στο τελευταίο ίσως και να ήταν ο μοναδικός που δεν διακρίθηκε!

Οι ερμηνίες αρκετές. Αρκετοί «χρεώνουν» την μετριότητα στον τραυματισμό του που τον πήγε πίσω. Ουκ ολίγοι ωστόσο θεωρούν οτι ο Πάλμα θα εξελιχθεί σε έναν νέο Μαντσίνι που θα… πιέσει με κάθε τρόπο να πουληθει το προσεχές καλοκαίρι. Και φυσικά σε πιο προσιτή τιμή από τα πέντε εκ. ευρώ που ζητάει ο Καρυπίδης!

Άρης – Πάλμα: Πρόστιμο για πειθαρχικό παράπτωμα!

Η αντίδραση του Πάλμα στην αλλαγή του στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έφερε και την τιμωρία του για πειθαρχικό παράπτωμα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη προέβη σε μια κίνηση για την οποία ενημερώθηκε άμεσα ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική. Ο Πάλμα μετά την απολογία του τιμωρήθηκε με τσουχτερό χρηματικό πρόστιμο!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Έφυγε ο Μαντσίνι, έχει «χάσει» και τον Πάλμα – Κάτι δεν πάει καλά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!