ΠΑΟΚ

Το βλέμμα στον ημιτελικό για τον ΠΑΟΚ – Αυτό περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου

Στροφή στον ημιτελικό για τον ΠΑΟΚ - Αυτό «καίει» τον Λουτσέσκου
Το βλέμμα στον ημιτελικό για τον ΠΑΟΚ – Αυτό περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου

Το βλέμμα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Λαμία (8/3, 19:00) έχει στρέψει για τα καλά ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η αναμέτρηση του δικεφάλου στη Φθιώτιδα έχει περάσει από 40 κύματα ελέω των δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει η Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, όμως οι ασπρόμαυροι καλούνται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι προκειμένου να θέσουν τις βάσεις για την εξασφάλιση ακόμη μιας πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Το βλέμμα στον ημιτελικό για τον ΠΑΟΚ – Αυτό περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου

Η σημερινή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ είναι άκρως κομβική καθώς ο Λουτσέσκου θα έχει τη δυνατότητα να μάθει αν θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Νέλσον Ολιβέιρα που ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ένα οίδημα στον τετρακέφαλο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είναι σε διαδικασία επιστροφής σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς χθες (6/3) έβγαλε κομμάτι της προπόνησης και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα αναφορικά με τη συμμετοχή τους.

Μια πιθανή απουσία του Ολιβέιρα από την πρώτη αναμέτρηση ενάντια στη Λαμία για το Κύπελλο δίνει τον χώρο και την ευκαιρία στον Στέφανο Τζίμα να μπει για τα καλά στην εξίσωση μετά και το γκολ κόντρα στον Ιωνικό που τον ανέδειξε στο νεότερο σκόρερ της ιστορίας της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ρουμάνος τεχνικός του δικεφάλου, μετράει μια προσθήκη και μια απώλεια συγκριτικά με την τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια που είχε εξασφαλίσει για τη γέννηση του παιδιά του και προπονείται κανονικά.

Αντίθετα, το νέο πρόβλημα στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο ακούει στο όνομα του Φιλίπε Σοάρες, με τον Ίβηρα μέσο να βρίσκεται εκτός προπονήσεων, λόγω ενοχλήσεων.

Τέλος, κανονικά διαθέσιμος είναι και ο Ζοάν Σάστρε που έλειψε από την αναμέτρηση του πρωταθλήματος ενάντια στον Ιωνικό εξαιτίας συμπλήρωσης καρτών.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τα σχέδια του για τον αυριανό αγώνα με μοναδικό και μεγάλο ερωτηματικό, τη συμμετοχή του Νέλσον Ολιβέιρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το βλέμμα στον ημιτελικό για τον ΠΑΟΚ – Αυτό περιμένει πως και πως ο Λουτσέσκου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.