ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για ΜΠΑΜ ο Παυλίδης – Ζήτησε να φύγει ο Στάνκοβιτς – Απόσταση με Ελ Αραμπί

Αποκαλυπτικά παρασκήνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σήμερα Σάββατο (11/3) από το Sportime.
Πάει για ΜΠΑΜ ο Παυλίδης – Ζήτησε να φύγει ο Στάνκοβιτς – Απόσταση με Ελ Αραμπί

Η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime είναι για ένα ακόμη Σάββατο κοντά σας με όλα τα «ενδότερα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και των Ελλήνων παικτών. Παυλίδης, Στάνκοβιτς και Ελ Αραμπί στο προσκήνιο.

 

Αρχή με τον Βαγγέλη Παυλίδη σκοράρει κατά ριπάς στην Αλκμάαρ και η Βιγιαρέαλ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που τον θέλουν.

Είναι καλοκαίρι μεταγραφής αυτό που έχει μπροστά του ο Βαγγέλης Παυλίδης. Το έχουμε αναφέρει αυτό ξανά από το Sportime. Τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη λίστα όσων θέλουν τον φορ της Αλκμάαρ, είναι η Βιγιαρεάλ.

Ο ίδιος, πλέον στα 24 του, και με νέο γραφείο εκπροσώπησης αισθάνεται πως το καλοκαίρι είναι το κατάλληλο timing για να αποχωρήσει από την χώρα που «άνθισε» ποδοσφαιρικά, την Ολλανδία. Έχοντας και μία προσωπική επαφή με τον τεχνικό διευθυντή, Max Huiberts έχει μεταφέρει αναλόγως το αίτημά του.

Εκείνο που μας «σφύριξαν» από την πιάτσα είναι πως πλην της Γκλάντμπαχ που βρίσκεται στο κατόπιν του διεθνούς Ελληνα φορ, αλλά ακόμη δεν μπορεί να φθάσει στα 10 μύρια transfer fee, η Βιγιαρεάλ έχει προχωρήσει σε ενδελεχές scouting στον φάκελο Παυλίδης.

Πάει για ΜΠΑΜ ο Παυλίδης – Ζήτησε να φύγει ο Στάνκοβιτς – Απόσταση με Ελ Αραμπί

Στη συνέχεια η στήλη «Παρασκήνια» ασχολείται με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, Άλλωστε όσο ο Αθανασιάδης παίζει καλά, το status του Στάνκοβιτς δεν αλλάζει. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να πορευτεί με τον Αθανασιάδη βασικό. Ο Στάκοβιτς δεν θέλει να είναι σε δεύτερο ρόλο και ζήτησε από την «Ενωση», με transfer request από τον ατζέντη του, να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κάρλος Ρόα είναι ανένδοτος μέχρι νεοτέρας, ο Ματίας Αλμέιδα στηρίζει εμπράκτως τον Αθανασιάδη και πλέον θα δούμε τι θα γίνει σύντομα.

Τέλος στο προσκήνιο έρχεται και ο Ολυμπιακός όπου Μίτσελ και Ελ Αραμπί έχουν απόσταση. Ο Ολυμπιακός έχει βασικό επιθετικό τον Μπακαμπού στη Super League. Αυτό ενοχλεί τον Ελ Αραμπί που μένει πάγκο, ο οποίος έχει πάρει τις αποστάσεις του από τον Μίτσελ. Με ότι αυτό σημαίνει σε μια πιθανή στραβή.

Ας είναι 36 ετών. Φαίνεται στην καθημερινότητα στο Ρέντη, φαίνεται από τη συνειδητή… απόσταση με τον κόουτς Μίτσελ.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάει για ΜΠΑΜ ο Παυλίδης – Ζήτησε να φύγει ο Στάνκοβιτς – Απόσταση με Ελ Αραμπί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.