MEDIA

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο, Σήφη και Γεράσιμο – Έτσι σώζει την Αλεξάνδρα

Όλες οι συγκλονιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του OPEN, Έρωτας Φυγάς.
Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο, Σήφη και Γεράσιμο – Έτσι σώζει την Αλεξάνδρα

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Καθηλωτικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς εποχής του OpenΈρωτας φυγάς.

H σειρά σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό της κοινό χάρη στις εξελίξεις της, οι οποίες μάλιστα είναι ανατρεπτικές!

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο, Σήφη και Γεράσιμο – Έτσι σώζει την Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα πληροφορείται πως η Γεωργία την κατηγορεί ότι την έριξε απ’τη σκάλα… Ο Στέφανος, που ξέρει ότι τους παρακολουθούν όλους, πασχίζει να τους προφυλάξει. Εντωμεταξύ ο Νικόλας ανακαλύπτει πως η Άννα συγκατοικεί μ’ένα αγόρι.

Με αφορμή ένα σημαντικό γεγονός, ο Μιχάλης συνειδητοποιεί τη μοναξιά του και προσεγγίζει συναισθηματικά την εισαγγελέα. Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθειά του, επειδή είναι σε κίνδυνο, κι εκείνος τελικά δέχεται. Η Αλεξάνδρα απάγεται απ’τον Σήφη, όμως ο Στέφανος με τον Μάρκο και τον Νικόλα αναλαμβάνουν δράση…

Ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τον Σήφη και τον Γεράσιμο και θα καταφέρει με τη βοήθεια του Στέφανου και του Νικόλα να σώσει την Αλεξάνδρα. Οι δυο τους θα περάσουν χρόνο μαζί, θα έρθουν ξανά πολύ κοντά.

Αρκετά για να καταλάβουν ότι η αγάπη τους παραμένει δυνατή. Ο Ιάσονας απ’ την άλλη, παλεύει με τους δικούς του δαίμονες στο κελί. Ξέρει πως δεν μπορεί να επιστρέψει στη προηγούμενη ζωή του ακόμα κι αν αθωωθεί. Δείχνει να παραιτείται. Η Μαργέτα δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να ασκήσει πίεση και να κάνει αυτό που χρειάζεται για να σώσει το παιδί της….

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο «Έρωτας Φυγάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός με Μάρκο, Σήφη και Γεράσιμο – Έτσι σώζει την Αλεξάνδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα