MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Θλιβερή αποκάλυψη της Κούλας για τον Στέφανο

Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών».
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Θλιβερή αποκάλυψη της Κούλας για τον Στέφανο

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις από τη συνέχεια της σειράς του Alpha με τα νέα «Ο Παράδεισος των κυριών spoiler» να φέρνουν αποκαλύψεις.

Ο «Παράδεισος» συνεχίζει να σημειώνει εξαιρετικά νούμερα στην τηλεθέαση με τη σειρά να έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν του χρόνου συνεχίζοντας την κυριαρχία του Alpha στην μυθοπλασία.

Στα προσεχή επεισόδια βλέπουμε την Βικτώρια να σοκάρεται από την ξαφνική εξέταση που τη βάζουν να κάνει ο Χριστόφορος με τον Άγη. Ο ψεύτικος τραυματισμός της είναι εκτεθειμένος όμως η αδίστακτη γυναίκα κρατάει την ψυχραιμία της την ώρα της εξέτασης. Ο γιατρός όμως θα μπορέσει να καταλάβει το ψέμα της ή θα… τη γλιτώσει ξανά;

Την ίδια ώρα στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου η Όλγα είναι έτοιμη να υποδεχτεί μια ξεχωριστή βραδινή επίσκεψη χωρίς να ξέρει όλα τα δυσάρεστα που θα ακολουθήσουν.

Η Μιράντα αρχίζει να υποψιάζεται το διαζύγιο της Λιζέτας και του Ντίνου και ψάχνει να βρει λεπτομέρειες. Η αναζήτησή της θα τους φέρει πιο κοντά στην πραγματική αλήθεια.

Το θέμα της Γεωργίας με το παιδί έχει αναστατώσει την οικογένεια των Γιαννόπουλων με την Πιπίτσα να αναλαμβάνει δράση. Η Κούλα όμως θα κάνει μία πολύ θλιβερή αποκάλυψη στον Στέφανο.

Ο Βύρωνας ανακοινώνει κάτι πολύ ευχάριστο σε Μιράντα και Ντίνο που τους κάνει να δουν επιτέλους το φως στο τούνελ. Ένας άντρας μπαίνει στο δωμάτιο του Χρηστίδη και ο σκοπός του δεν είναι καλός. Ο Σωτήρης συνεχίζει να αναζητά τη Λιζέτα. Θα καταφέρει να τη βρεί;

Για όλες τις εξελίξεις από τον «Παράδεισο» αλλά και όλων των αγαπημένων σας σειρών επισκεφτείτε το mediatime.gr.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης ζητά βοήθεια απο το Ζήση – Η Αμαλία φιλάει τον Ντίνο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μιχάλης ξεσκεπάζει τον Αλέξη – Αποκαλύπτεται ο απαγωγέας του Μάνου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Θλιβερή αποκάλυψη της Κούλας για τον Στέφανο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα