VIRAL

Viral: Όταν η μπάλα απλά θέλει να πάει στα δίχτυα! (vid)

Η ποδοσφαιρική έκφραση για την μπάλα που θέλει να μπει από μόνη της στα δίχτυα, θα βγήκε για κάτι τέτοια γκολ.
Viral: Όταν η μπάλα απλά θέλει να πάει στα δίχτυα! (vid)

Πόσες και πόσες φορές έχουμε μιλήσει για τους κακούς αγωνιστικούς χώρους που υπάρχουν στα ελληνικά γήπεδα. Απ’ ότι φαίνεται πάντως, το… φαινόμενο επεκτείνεται και διεθνώς, παίζοντας ρόλο ακόμα και στο σκορ ενός αγώνα.

Η Σεντάν φιλοξένησε την Δουνκέρκη σε αναμέτρηση για την τρίτη εθνική της Γαλλίας, με τη βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Παράλληλα, όσο η ώρα περνούσε ο αγωνιστικός χώρος γινόταν όλο και πιο βαρύς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες… κακοτοπιές και παγίδες.

Μια από αυτές εκμεταλλεύτηκε άθελά του ο Αλεξάντρ Ραμαλινγκόμ των γηπεδούχων. Στο 64ο λεπτό δοκίμασε ένα σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, με τη μπάλα λίγο πριν αποκακρυνθεί από τον αντίπαλο τερματοφύλακα να… γκελάρει στο έδαφος καταλήγοντας στα δίχτυα!

Για την ιστορία πάντως, το συγκεκριμένο άκρως τυχερό γκολ δεν ήταν αρκετό, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-1.

Δείτε το απίθανο γκολ στο 2:44:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Viral: Όταν η μπάλα απλά θέλει να πάει στα δίχτυα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.