MEDIA

Survivor: Ξετρελαμένος ο μπαμπάς του Γιώργου Γκιουλέκα με τον γιο του (vid)

Τρελαμένος με τον Γιώργο Γκιουλέκα για την είσοδό του στην εξάδα του Survivor είναι ο πατέρας του .
Survivor: Ξετρελαμένος ο μπαμπάς του Γιώργου Γκιουλέκα με τον γιο του (vid)

Το Survivor μπαίνει στην τελική του… ευθεία αφού μπαίνουμε στην 23η εβδομάδα και έχουν απομείνει μόλις έξι παίκτες.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι ένας από αυτούς, έχοντας μία εξαιρετική επίδοση το τελευταίο διάστημα, κάτι που φαίνεται και από τα Survivor Στατιστικά, όπου έχει κάνει το μεγάλο comeback.

Ο παίκτης των Κόκκινων ήταν γνωστός από τα βιντεάκια που δημοσίευε στο TikTok με τον πατέρα του, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Σε νέο βίντεο που έκανε αποθέωσε τον El Mago με την γνωστή ατάκα πως πάμε για «τσαλάκα». Παράλληλα, τόνισε πως ήταν κάτι που περίμενε όταν ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με έμμεσο τρόπο την μεγάλη κόντρα που υπάρχει με τον Φάνη Μπολέτση.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε πως όσοι έχουν μείνει είναι φιλαράκια και θα φανεί όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα πως θα είναι όλοι μαζί κολλητοί.

Survivor: Δείτε το απόσπασμα…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Η γη της ελιάς: Τέλος από τη Μάνη, Μιλτιάδης και Ανδρέας – Φεύγουν από τη σειρά οι ηθοποιοί;

Η γη της ελιάς: Τέλος από τη Μάνη, Μιλτιάδης και Ανδρέας – Φεύγουν από τη σειρά οι ηθοποιοί;

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»: Ο Μιλτιάδης και ο Ανδρέας εγκαταλείπουν τη Μάνη – Τι δείχνει το σενάριο για την παρουσία τους στη συνέχεια της σειράς.

Media
Media: Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Grand hotel: Η Αλίκη κρατά στα χέρια της τη ζωή του Πέτρου

Ο Πέτρος δέχεται πυροβολισμό και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή – Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να τον σώσει στο νέο σοκ του Grand Hotel.

Media
Media: Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το καλοκαίρι, από τις Εκδόσεις Όγδοο

«Ο Χρονοδρόμος» κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο ogdooshop.gr

Media
Media: Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Έφυγε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Mega...

Media
Media: Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Mega – Τέλος η Βελίκα Καραβάλτσιου: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η Βελίκα Καραβάλτσιου αποχωρεί από το Mega και ετοιμάζεται για νέα εκπομπή στον Alpha. Όλες οι λεπτομέρειες για την αλλαγή και τη νέα σεζόν.

Media
Media: OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

Η Χριστίνα Βραχάλη αφήνει τα γήπεδα και μπαίνει δυναμικά στην απογευματινή ζώνη, δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο.

Media
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν...

Media
Media: Είμαι η Τζο: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που «σαρώνει» και στο Netflix έρχεται με απρόσμενες ανατροπές

Είμαι η Τζο: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που «σαρώνει» και στο Netflix έρχεται με απρόσμενες ανατροπές

Η σειρά «Είμαι η Τζο» κάνει πρεμιέρα στον ANT1 και αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που μετά από δύο αποτυχημένους γάμους αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.

Media
Media: «Το παιδί»: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον πιο συγκλονιστικό ρόλο της καριέρας της

«Το παιδί»: Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στον πιο συγκλονιστικό ρόλο της καριέρας της

Με φόντο τον αυτισμό και τη βία, η ΕΡΤ παρουσιάζει τη νέα της δραματική σειρά «Το παιδί», με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους να ενσαρκώνει έναν ρόλο που σοκάρει και συγκινεί.

Media