ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Έρχεται η παρτίδα των F-35 & S-100! Αλλάζουν τις ισορροπίες!

Ακάθεκτη συνεχίζει τις κινήσεις στα εξοπλιστικά της η Ελλάδα και αυτό δείχνει ότι… τρομάζει την Τουρκία, που όλο και περισσότερο ασχολείται.
Ελλάδα: Έρχεται η παρτίδα των F-35 & S-100! Αλλάζουν τις ισορροπίες!

Ακάθεκτη συνεχίζει τις κινήσεις στα εξοπλιστικά της η Ελλάδα και αυτό δείχνει ότι… τρομάζει την Τουρκία, που όλο και περισσότερο ασχολείται.

Συγκεκριμένα, οι Έλληνες πιλότοι αναμένεται να αποκτήσουν νέα… εργαλεία στα χέρια τους, αφού «κλείδωσε» η παραγγελία για 20 μαχητικά F-35.

Αυτά αναμένεται να φτάσουν στη χώρα το 2028, αφού είναι στη γραμμή παραγωγής και θα βρίσκονται σε μία μοίρα της πολεμικής αεροπορίας, ενώ υπάρχει ακόμα μία συμφωνία που μπορεί να ενεργοποιηθεί για ακόμα 20 μαχητικά στο μέλλον.

Η παρουσία των F-35 δίνει έναν άλλο… αέρα στη δυναμική που θα έχει η χώρα μας. Πρόκειται για ένα… όπλο τελευταίας τεχνολογίας, που είναι σχεδόν… αόρατο στα ραντάρ.

Από κει και πέρα, δεν είναι καθόλου ευάλωτο και φέρει όλα τα όπλα του μέσα στην… κοιλιά του, κάτι που κάνει τη διαφορά για να μην είναι ανιχνεύσιμο.

Ελλάδα: Τι γίνεται με του S-100!

Όσον αφορά τα S-100, είναι Αυστριακά και είναι παραγωγής 2003-2005, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα, αφού φτάνουν τα τρία μέτρα και παράλληλα ξεπερνούν τα 200 κιλά.

Η αποστολή τους είναι η παρατήρηση και η συλλογή πληροφοριών σε στρατιωτικό επίπεδο, ενώ σε πολιτικό, μπορούν να παρέχουν έλεγχο στο μεταναστευτικό και φυσικά να βοηθούν στην πυρόσβεση και σε πολλά ακόμα.

Αυτά αναμένεται να τα έχουμε άμεσα και θα ενισχύσουν και τις Belhara, ενώ ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί με τεράστια επιτυχία από πάρα πολλές χώρες.

Δείτε αναλυτικά τι ισχύει για τα F-35 & S-100!

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία εμποδίζει επιστημονική αποστολή στην ψευτό – Γαλάζια Πατρίδα – Νέο επεισόδιο έντασης με την Κυπριακή Δημοκρατία – Έβγαλαν πολεμικά οι Τούρκοι

Η Τουρκία εμποδίζει επιστημονική αποστολή στην ψευτό – Γαλάζια Πατρίδα – Νέο επεισόδιο έντασης με την Κυπριακή Δημοκρατία – Έβγαλαν πολεμικά οι Τούρκοι

Η Τουρκία απέτρεψε ερευνητική αποστολή σκάφους με σημαία Γιβραλτάρ σε περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου που θεωρεί τουρκική υφαλοκρηπίδα, προκαλώντας νέα ένταση με την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Centauros: Το ελληνικό αντίδοτο στα τουρκικά drones που αλλάζει τα δεδομένα στο Αιγαίο

Centauros: Το ελληνικό αντίδοτο στα τουρκικά drones που αλλάζει τα δεδομένα στο Αιγαίο

Η Τουρκία παρακολουθεί με προσοχή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η αθέατη νίκη του Πακιστάν επί των Rafale και το ερώτημα για την τουρκική «kill chain»

Η αθέατη νίκη του Πακιστάν επί των Rafale και το ερώτημα για την τουρκική «kill chain»

Για να μην αιφνιδιαστεί η Αθήνα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Το νέο Eurofighter ενώνει Βρετανία και Τουρκία σε μια στρατηγική συμμαχία αιχμής

Το νέο Eurofighter ενώνει Βρετανία και Τουρκία σε μια στρατηγική συμμαχία αιχμής

Η στρατηγική αυτή σύμπραξη αντικατοπτρίζει όχι μόνο τα γεωπολιτικά δεδομένα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Άλλο ένα τρένο που χάνει η Ελλάδα η οποία αρνείται ή δεν της επιτρέπουν να αναπτύξει την αμυντική της βιομηχανία

Άλλο ένα τρένο που χάνει η Ελλάδα η οποία αρνείται ή δεν της επιτρέπουν να αναπτύξει την αμυντική της βιομηχανία

Παραμένει αδύναμος κρίκος. Είτε επειδή δεν της επιτρέπεται από «συμμάχους» είτε επειδή αρνείται η ίδια να τολμήσει.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ξεμένει από μαχητικά και η Τουρκία: Η επόμενη δεκαετία φέρνει κενό ισχύος

Ξεμένει από μαχητικά και η Τουρκία: Η επόμενη δεκαετία φέρνει κενό ισχύος

Το κενό μαχητικών που διαμορφώνεται είναι δομικό και δεν αντιμετωπίζεται εύκολα.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι λένε… σχεδόν ότι θα χρησιμοποιήσουν τους Meteor και κατά της Ελλάδας και οι Άγγλοι τους δίνουν στην Άγκυρα;

Οι Τούρκοι λένε… σχεδόν ότι θα χρησιμοποιήσουν τους Meteor και κατά της Ελλάδας και οι Άγγλοι τους δίνουν στην Άγκυρα;

«Its radar systems and long-range Meteor missiles will give Türkiye strong interception capabilities, especially against threats far beyond its own airspace»

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η αθέατη αποστολή του ΚΑΝΑΡΗΣ – Παρακολουθούσε το Kemal Reis μέχρι την «καρδιά» της Ανατολικής Μεσογείου και οι Τούρκοι δεν… κατάλαβαν τίποτα;

Ελληνοτουρκικά: Η αθέατη αποστολή του ΚΑΝΑΡΗΣ – Παρακολουθούσε το Kemal Reis μέχρι την «καρδιά» της Ανατολικής Μεσογείου και οι Τούρκοι δεν… κατάλαβαν τίποτα;

Το ΚΑΝΑΡΗΣ έπλεε για μέρες πίσω από την Kemal Reis.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Rafale: Τρελή απόφαση του Βελγίου – Συμμετέχει στο νέο ευρωπαϊκό μαχητικό 6ης γενιάς και παραγγέλνει… F-35 – Mας… δουλεύουν οι Βέλγοι, λένε οι Γάλλοι

Rafale: Τρελή απόφαση του Βελγίου – Συμμετέχει στο νέο ευρωπαϊκό μαχητικό 6ης γενιάς και παραγγέλνει… F-35 – Mας… δουλεύουν οι Βέλγοι, λένε οι Γάλλοι

Η Dassault καλείται να επιβιώσει μεταξύ πολιτικών πιέσεων και διεθνούς ανταγωνισμού.

Ελληνοτουρκικά