Επαφή με Μέλκα ο Παναιτωλικός

Στη λίστα των Αγρινιωτών ο 28χρονος τερματοφύλακας
Επαφή με Μέλκα ο Παναιτωλικός

Καμία διάθεση για ανοίγματα δεν έχει ο Παναιτωλικός αυτό το καλοκαίρι. Ελλείψει τηλεοπτικού συμβολαίου η απόφαση που έχει παρθεί είναι να μη γίνουν σε πρώτη φάση μεταγραφές με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις της Football League.

Ένας από αυτούς που έχουν μπει στα ραντάρ των Αγρινιωτών είναι ο Ηλίας Μέλας σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε αρκετά καλή σεζόν στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και ήδη έχει γίνει και κρούση.

Στο φιλικό, μάλιστα, που έδωσαν οι δύο ομάδες προ ημερών, ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για τον άλλοτε τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και του Ηρακλή.

Στον σχεδιασμό του Παναιτωλικού ο Μέλκας προορίζεται για δεύτερος πίσω από τον Δημήτρη Κυριακίδη. Τέλος, στο παίκτη έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης και οι Αρτινοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επαφή με Μέλκα ο Παναιτωλικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.