MUNDIAL 2018

«Μπινελίκια» στην Αργεντινή!

Σκληρές κουβέντες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας την ώρα του αγώνα με την Κροατία
«Μπινελίκια» στην Αργεντινή!

Η κατάσταση στην Αργεντινή βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κροατία αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της “Ole”, οι ποδοσφαιριστές έχουν φτάσει στο σημείο να βρίζονται μεταξύ τους!

Την αποκάλυψη έκανε άθελά του ο Αργεντινός προπονητής Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι, ο οποίος σε ιδιωτική συζήτηση είπε πολλά και… διάφορα, χωρίς να γνωρίζει πως τα λεγόμενά του καταγράφονταν.

Τι αναφέρει η “Ole”; «Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ δέχτηκες. Το μ….ι της μάνας σου», φέρεται να φώναξε ο Μαστσεράνο στον Καμπαγιέρο μετά το τέρμα που «χάρισε» στους Κροάτες ο τελευταίος, με τον Παβόν να παρεμβαίνει και να λέει «Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον… σκοτώνεις».

Ο πρώην παίκτης της Μπατσελόνα, όμως, ήταν έξαλλος και απάντησε και στον Παβόν σε έντονο ύφος, λέγοντάς του «Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσέ το. Ηλίθιε!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μπινελίκια» στην Αργεντινή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.