MUNDIAL 2018

Η μεγαλύτερη ανατροπή έπειτα από 52 χρόνια!

Οι Βέλγοι γύρισαν από το 0-2 και νίκησαν με 3-2 την Ιαπωνία σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές σε νοκ-άουτ αγώνες στην ιστορία των Μουντιάλ
Η μεγαλύτερη ανατροπή έπειτα από 52 χρόνια!

Στο φετινό Μουντιάλ έχουμε δει πολλά απίθανα γεγονότα και η Ιαπωνία λίγο έλειψε να προκαλέσει μία επιπλέον έκπληξη μεγατόνων. Αλλά το Βέλγιο είχε διαφορετική άποψη και πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές σκόρ στην ιστορία του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” κατάφεραν να επιστρέψουν από το 0-2 και μέσα σε 24 λεπτά να φέρουν τα πάνω κάτω και να κερδίσουν με 3-2 με ένα χιτσκοκικό φινάλε.

Μία απίθανη ανατροπή που είχε να συμβεί από το 1966. Τότε η Βόρειος Κορέα βρέθηκε να προηγείται με 3-0 της Πορτογαλίας, όμως η παρέα του Εουσέμπιο πήρε την πρόκριση με το απίστευτο 5-3!

Υπάρχει και άλλη παρόμοια ανατροπή με αυτή του Βελγίου, αλλά σε εκείνη χρειάστηκε και η παράταση. Το 1970 η Γερμανία επέστρεψε από το 0-2 της Αγγλίας, έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί νίκησε με γκολ του Γκερντ Μίλερ.

Βέλγιο με… buzzer beater! (vids)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μεγαλύτερη ανατροπή έπειτα από 52 χρόνια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.