SPORTIME BET

BetMan: Με τα γκολ στο Εκουαδόρ

Ο BetMan κάνει ένα… guest στο SportimeBet για να ένα μικρό στοιχηματικό τιπ για το βράδυ. Αυτό μας έρχεται από το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ. Τόσο η Ντεπορτίβο Κουένκα, όσο και η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα έχουν ένα κοινό τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Είτε χάνουν, είτε κερδίζουν, είτε φέρνουν ισοπαλία, καταφέρνουν και βάζουν έστω ένα τέρμα. Περιμένουμε κι...
BetMan: Με τα γκολ στο Εκουαδόρ

Ο BetMan κάνει ένα… guest στο SportimeBet για να ένα μικρό στοιχηματικό τιπ για το βράδυ. Αυτό μας έρχεται από το πρωτάθλημα του Εκουαδόρ.

Τόσο η Ντεπορτίβο Κουένκα, όσο και η Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα έχουν ένα κοινό τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Είτε χάνουν, είτε κερδίζουν, είτε φέρνουν ισοπαλία, καταφέρνουν και βάζουν έστω ένα τέρμα. Περιμένουμε κι από τις δύο ομάδες να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, αν και η απόδοση του αμφιτέρματος αρχίζει και πέφτει.

739
04:00
ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΟΥΕΝΚΑ – ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ GOAL 1,55

 

Στρατιώτες έκαναν όργια σε στρατόπεδο που επισκέφτηκε η βασίλισσα της Αγγλίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «BetMan: Με τα γκολ στο Εκουαδόρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.