ΙΣΠΑΝΙΑ

Τα… σκάει η Ρεάλ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι έτοιμοι να διαθέσουν ένα ποσό που φτάνει τα 155 εκατ. ευρώ για τον 23χρονο Σέρβο της Λάτσιο
Τα… σκάει η Ρεάλ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!

Το όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει συνδεθεί πολλάκις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι «μερένχες» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση αγοράς.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» ο Ματέγια Κέζμαν που εκπροσωπεί τον 23χρονο Σέρβο ποδοσφαιριστή, δείπνησε μαζί με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο.

Ο Κέζμαν φέρεται να κατέθεσε την πρόταση της Ρεάλ, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα φτάνει τα 155 εκατ. ευρώ!

Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες, αφενός γιατί η Ρεάλ βρίσκεται στο… καναβάτσο από την επικείμενη αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο κι αφετέρου γιατί για τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Ρεάλ προσφέρει 150 εκατ. ευρώ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Πρόταση της Γιουνάιτεντ 110 εκατ. ευρώ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα… σκάει η Ρεάλ για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.