Ντελρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: «Πληρώστε με…»


Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ντελρόι Τζέιμς κατά ΑΕΚ: «Πληρώστε με…»


Ο Ντελρόι Τζέιμς αποφάσισε να πάρει το… νόμο στα χέρια του. Με ένα μεγαλο, συνάμα… αιχμηρό, μήνυμα στο Instagram του, τα… έχωσε στην ΑΕΚ για τις καθυστέρηση της πληρωμής των χρημάτων του!

Διαβάστε όσα έγραψε ο Αμερικανός:

«Στις 2 σεζόν που πέρασα στην ομάδα ήμουν επαγγελματίας και έδειξα αγάπη, τιμή και σεβασμό στους ανθρώπους της ΑΕΚ και στον οργανισμό. Όλοι υπογράφουμε συμβόλαια για κάποιο λόγο και αν ένας παίκτης αθετήσει τους όρους, θα τιμωρηθεί από την ομάδα χωρίς καμία αμφιβολία.

Κάθε παίκτης που πάει στο εξωτερικό το κάνει για την αγάπη που έχει για το παιχνίδι και για την οικογένειά του. Έχω έναν γιο. Ο οργανισμός της ΑΕΚ ΞΕΡΕΙ ότι έχω έναν ΓΙΟ που χρειάζεται βοήθεια και προσοχή, αλλά μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα μου ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ και δοκιμάζουν την υπομονή μου ως άνδρα, ως πατέρα και ως ενός ανθρώπου που πρέπει να παρέχει πράγματα στην οικογένειά του.

bwin Για νόμιμο και ασφαλές παιχνίδι από όπου και αν βρίσκεσαι!  21+

Όπως άρχισα αυτό το κομμάτι, προς την ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ. Πληρώστε στους παίκτες αυτά που τους χρωστάτε. Παίρνετε φαγητό από τα στόματα οικογενειών. Και ξέρουμε ότι δεν θέλετε να το κάνετε αυτό στους δικούς σας ανθρώπους. Ευχαριστώ».

Αυτό είναι το… καυστικό μήνυμα του Ντελρόι Τζέιμς, ο οποίος δεσμεύτεται με συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με την ΑΕΚ. Αν και μετά από αυτό το ξέσπασμα, όλα είναι ανοικτά.


Sportime Extras