ΑΕΚ

ΑΕΚ: Tην Πέμπτη η απολογία στην UEFA

Στις 22 Νοεμβρίου θα ορισθεί το μέγεθος της τιμωρίας της Ένωσης από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Αρχή
ΑΕΚ: Tην Πέμπτη η απολογία στην UEFA

Πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην ΑΕΚ έχουν να δώσουν μια μάχη εκτός αγωνιστικού χώρου, με αφορμή τα όσα έγιναν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ από τους φίλους της, στο εντός έδρας ματς του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου.

Το «Control, Ethics and Disciplinary Body» της UEFA, έχει καλέσει την ΑΕΚ σε απολογία την Πέμπτη (22/11), όπως και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ματς με την Γιουβέντους.

Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες:

1) Μπλοκάρισμα των διαδρόμων (stairways blocked).

2) Ρίψη αντικειμένων (throwing of objects).

3) Άναμμα βεγγαλικών (setting off of fireworks).

Η ΑΕΚ είναι μία φορά υπότροπη, θα απολογηθεί εγγράφως και οι αποφάσεις θα αναρτηθούν στο site της UEFA. Αναφορικά με την τιμωρία της, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι ποινές είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων αυστηρά πρόστιμα και όχι αποκλεισμοί έδρας η κλείσιμο εξεδρών.

Όλα αυτά φυσικά την ίδια μέρα που αναμένεται η κυκλοφορία των εισιτήριων για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα στους ομίλους του Champions League, κόντρα στον Άγιαξ.

Κάτι το οποίο, ενδεχομένως να είναι θετικό για τους “κιτρινόμαυρους”. Με μόλις πέντε μέρες να απομένουν για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον “Αίαντα”, το πιθανότερο είναι να πληρώσει ένα βαρύ πρόστιμο και να γλιτώσει την τιμωρία της έδρας, διότι θα έχουν ήδη βγει στην κυκλοφορία εισιτήρια για το ματς. Τα πάντα ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή (22/11) απολογία.

ΑΕΚ: Η πίεση σε μικρό χώρο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Tην Πέμπτη η απολογία στην UEFA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.