ΑΕΚ

ΑΕΚ: Προς το παρόν δεν ψάχνει στόπερ

Ο Βράνιες, ο Λαμπρόπουλος και το θέμα του κεντρικού αμυντικού στην «Ένωση»
ΑΕΚ: Προς το παρόν δεν ψάχνει στόπερ

Αν και τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, οι τελευταίες εξελίξεις με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο αλλά και τον Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ, έχουν φέρει αρκετές φήμες περί κεντρικού αμυντικού.

Ο Λαμπρόπουλος αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά (δηλαδή μόνο αν απαντήσει θετικά στην πρόταση της ΑΕΚ, που δε φαίνεται πως μπορεί να συμβεί) θα αποχωρήσει από την Ένωση. Πολύ πιθανό να γίνει αυτό κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, με τον διεθνή στόπερ να φέρνει πρόταση.

Ο Όγκνιεν Βράνιες με την ανάρτηση που έκανε στο instagram (ανήρτησε τη φωτογραφία με τη βόμβα-μολότοφ και έγραψε «καλώς ήρθατε στην Κόλαση») είναι με το ένα πόδι εκτός Άντερλεχτ. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός πως οι οπαδοί του Άγιαξ και της βελγικής ομάδας είναι αδερφοποιημένοι.

Στις Βρυξέλλες, δεν φαίνεται πως θα ανεχθούν για καιρό τα καμώματα του Βράνιες, κάτι που είχε γίνει στην ΑΕΚ και ήδη ο Βόσνιος στόπερ μπαίνει στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και οι άνθρωποι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ φαίνεται να συμφωνούν πως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η πρωταθλήτρια Ελλάδας δε θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό.

Στα μεταγραφικά φυσικά και όλα αλλάζουν όχι μέσα σε μέρες αλλά μέσα σε ώρες, αλλά προς το παρόν η ΑΕΚ φαίνεται πως δε θα κάνει κίνηση για στόπερ ακόμα και με τον Λαμπρόπουλο εκτός.

Δεν ανοίγει η πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σιμόες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Προς το παρόν δεν ψάχνει στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).