Λύγισαν σίδερα τα δάκρυα του Κώστα Νεστορίδη! [pics]

Αυτός που έμαθε το ποδόσφαιρο στις αλάνες με μια αυτοσχέδια μπάλα από κάλτσες, που έφηβος δούλεψε λούστρος στα σοκάκια της Καλλιθέας, ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης δεν άντεξε βλέποντας την αγαπημένη του ΑΕΚ να στέφεται και πάλι, έπειτα από χρόνια, πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ξέσπασε σε κλάματα απόψε. Δεν θα έλειπε από τη γιορτή της Ενωσης, τη φανέλα...
Λύγισαν σίδερα τα δάκρυα του Κώστα Νεστορίδη! [pics]

Αυτός που έμαθε το ποδόσφαιρο στις αλάνες με μια αυτοσχέδια μπάλα από κάλτσες, που έφηβος δούλεψε λούστρος στα σοκάκια της Καλλιθέας, ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης δεν άντεξε βλέποντας την αγαπημένη του ΑΕΚ να στέφεται και πάλι, έπειτα από χρόνια, πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Ξέσπασε σε κλάματα απόψε. Δεν θα έλειπε από τη γιορτή της Ενωσης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 1955 – 1965.

Σε δυο χρόνια θα γίνει 90 ετών ο γεννημένος το 1930, Κώστας Νεστορίδης. Αλλά σήμερα τα στήθη του πλημμύρισαν με χαρά 1000ων παιδιών…Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν τα δάκρυά του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λύγισαν σίδερα τα δάκρυα του Κώστα Νεστορίδη! [pics]», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.