ΑΕΚ

Πρώτα Χιμένεθ, μετά όλα τ’άλλα

Η παραμονή του Ανδαλουσιάνου τεχνικού αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν
Πρώτα Χιμένεθ, μετά όλα τ’άλλα

Με τη σεζόν πλέον ολοκληρωμένη, ο σχεδιασμός για την επόμενη αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα για την ΑΕΚ. Τα “μέτωπα” πολλά. Ανανεώσεις, εκκαθαρίσεις, προσθήκες. Ωστόσο, εκείνο που προέχει είναι η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, όπως έγραψε η εφημερίδα Sportime, θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το ερχόμενο σαββατοκύριακο, όταν και θα αναχωρήσει για την πατρίδα του. Πριν φύγει, αναμένεται να τα πει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε ένα ραντεβού του οποίου η ημέρα ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί. Παρόλ’ αυτά, οι πιθανότητες “γάμου” για δυο ακόμα χρόνια  είναι εξαιρετικά υψηλές.

Αφού λοιπόν “κλειδώσει” η ανανέωση συνεργασίας με τον Χιμένεθ, σειρά θα πάρουν όλα τα υπόλοιπα, με τις υποθέσεις κυρίως των επεκτάσεων αρκετών παικτών (π.χ Βράνιες- Σιμόες) να επείγουν, καθώς πρόκειται για συμβόλαια σχεδόν του μισού ρόστερ, αλλά φυσικά και τα θέματα των Χριστοδουλόπουλου, Κονέ και Αραούχο.

Εξελίξεις για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 32χρονο διεθνή, θα υπάρξουν κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα και παρότι οι πιθανότητες να συνεχίσει στα “κιτρινόμαυρα” δεν είναι πολλές, το θέμα δεν έχει κλείσει.

Όσο για τους δανεικούς Κονέ και Αραούχο, με τη λήξη των πρωταθλημάτων Ιταλίας και Ισπανίας, θα υπάρξουν οι συζητήσεις με Ουντινέζε και Λας Πάλμας αντίστοιχα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτα Χιμένεθ, μετά όλα τ’άλλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.