ΑΕΚ

Εξώδικα από Χριστοδουλόπουλο και Ολυμπιακό

Αμφότερα έφτασαν στα γραφεία της ΑΕΚ, ενώ ο παίκτης προβάρει τα «ερυθρόλευκα».
Εξώδικα από Χριστοδουλόπουλο και Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Μπορεί ανακοινώσεις ακόμα να μην υπάρχουν, αλλά η υπόθεση έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Αυτό δείχνουν τόσο η δική του στάση όσο και εκείνη του Ολυμπιακού. Ο παίκτης έστειλε εξώδικο προς την πλευρά της ΑΕΚ με το οποίο ενημέρωνε πως δεν θα συνεχίσει εκεί. Το έκανε, μάλιστα, πριν από τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα (7/5).

Στη συνέχεια, ακολούθησε το εξώδικο του Ολυμπιακού, το οποίο ανοίχθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ το απόγευμα της Δευτέρας (14/5), αν και είχε μεταβιβαστεί από την προηγούμενη Παρασκευή (11/5). Σε αυτό ξεκαθαρίζεται πως οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που εκείνος μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εξώδικα από Χριστοδουλόπουλο και Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.