×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ-Άρης: «Παίζουν» για βασικοί Τσόσιτς, Άλεφ


Γιάννης Χωριανόπουλος

ΑΕΚ-Άρης: «Παίζουν» για βασικοί Τσόσιτς, Άλεφ


Προκειμένου να πάρουν ανάσες εν όψει και της δύσκολης συνέχειας άφησε εκτός 18άδας της ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδη.

Παρόλα αυτά δε θα πρέπει να αποκλειστεί να υπάρξουν πολλές αλλαγές και στην 11άδα των πρωταθλητών στον αυριανό (28/10) αγώνα με τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο τεχνικός της ΑΕΚ στις ασκήσεις τακτικής της σημερινής προπόνησης (27/10) είναι πιθανό να μείνουν εκτός τόσο ο Λαμπρόπουλος και ο Σιμόες όσο και οι Μπακάκης, Μάνταλος. Είναι μεγάλη η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια αλλά υπάρχουν και παίκτες, που μπορούν να τους αντικαταστήσουν, που είναι πιθανό να υπάρξουν πολλές αλλαγές.

Μπάρκας, Γκάλο (Μπακάκης), Χουλτ, Οικονόμου, Τσόσιτς, Άλεφ, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μάνταλος (Γιαννιώτας), Λιβάια, Πόνσε φαντάζει ως το πιο πιθανό αρχικό σχήμα. Με τον Μπογέ να παίζει για πρώτη φορά βασικός.

Όπως συνηθίζει ο Έλληνας προπονητής θα ανακοινώσει την 11άδα αύριο λίγο πριν η αποστολή φύγει για το γήπεδο αλλά δε θα πρέπει ν’ αποκλειστούν οι αρκετές αλλαγές.

Έτσι είναι όταν υπάρχουν πολλά, δύσκολα και επίπονα παιχνίδια.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras