×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Δεν… ξεχνάει τον εξτρέμ


    Σπύρος Γιαννόπουλος

ΑΕΚ: Δεν… ξεχνάει τον εξτρέμ


Η απόκτηση του κεντρικού μέσου βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ΑΕΚ για μεταγραφική ενίσχυση. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει διαφύγει στους «κιτρινόμαυρους» ότι επίκεινται δύο ακόμα προσθήκες, μία εξ αυτών για τον εξτρέμ.

Πέρα από το «εξάρι», στην τρίτη θέση του μεταγραφικού πλάνου για τον χειμώνα έρχεται το θέμα του εξτρέμ.

Η «Ενωση»… χτενίζει την αγορά, για να βρει περιπτώσεις που θα ταίριαζαν στις ανάγκες του ρόστερ. Χαρακτηριστικό ότι έπειτα από εκείνη της Σουηδίας, ο “Δικέφαλος” προσπαθεί να ρίξει τα δίχτυα του και στην Ολλανδία. 

Γενικώς πάντως, οι κεραίες παραμένουν ανοιχτές, ανεξάρτητα αν το βάρος έχει δοθεί στον κεντρικό μέσο που θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατό ταχύτερα στην ΑΕΚ.

Επίσης, για τον ακραίο μεσοεπιθετικό, το εύρος αναζήτησης δεν περιορίζεται μόνο για την περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και για το καλοκαίρι, με τις ματιές να «παίζουν» και εντός συνόρων.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο εξτρέμ είναι κάτι που σύντομα θα απασχολήσει τους “κιτρινόμαυρους”. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που όσο θα προχωράει η σεζόν θα λαμβάνονται αποφάσεις για τα μέλη που αγωνίζονται στις ίδιες θέσεις στο υπάρχον ρόστερ.

Το βέβαιον είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε επιφυλακή για καλές περιπτώσεις που μπορούν να προκύψουν. Εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο, τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει ακόμα και να αλλάξει η χρονική σειρά των μεταγραφών.