×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Υποψίες για σοβαρές παρανομίες Περέιρα -«Δεν θέλουμε παιχνίδι στα χαρτιά»


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Υποψίες για σοβαρές παρανομίες Περέιρα -«Δεν θέλουμε παιχνίδι στα χαρτιά»


Η ΑΕΚ περιμένει τις απαντήσεις του αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα και επιμένει ότι δεν στοχεύει στη διεκδίκηση του Κυπέλλου.

Οι πρακτικές του Βίτορ Μέλο Περέιρα έχουν εξοργίσει τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που αναμένουν τις έγγραφες απαντήσεις του σε όσα τον ρωτούν. Και η διορία λήγει την Πέμπτη. τα δημοσιεύματα περί αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης χωρίς να μαθευτεί πουθενά και τίποτα και ζητά να μάθει τι ακριβώς συνέβη, ποια ήταν η διαιτητική σύνθεση τελικά στο παιχνίδι και ποιος το γνώριζε. τα δημοσιεύματα περί αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης χωρίς να μαθευτεί πουθενά και τίποτα και ζητά να μάθει τι ακριβώς συνέβη, ποια ήταν η διαιτητική σύνθεση τελικά στο παιχνίδι και ποιος το γνώριζε. Και στην Ενωση θεωρούν ότι υπάρχουν σοβαρές παρανομίες από πλευράς Περέιρα και… βράζουν για τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και ότι έκανε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

«Η ΑΕΚ δεν θέλει κανένα παιχνίδι στα χαρτιά»

Η ΑΕΚ επιφυλάσσεται για κάθε έννομο δικαίωμά της, όπως προκύπτει από την εν κρυπτώ αλλαγή της σύνθεσης των διαιτητών, ωστόσο από την πρώτη στιγμή έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να καταθέσουν ένσταση για να διεκδικήσουν τον τελικό και δεν επιθυμούν να κερδίσουν κανένα παιχνίδια στα χαρτιά και μέσω δικαστικών αποφάσεων. Πλέον, όλες οι εξελίξεις μεταφέρονται για την Πέμπτη όπου άπαντες αναμένουν την απάντηση του Περέιρα.

Να θυμίσουμε ότι μόλις στις 3 Μαΐου ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επισκεφθεί την ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Και αμέσως μετά στον τελικό της 11ης Μαΐου στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες για παρανομίες του Πορτογάλου.