×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Παράλογο μπλόκο της ΓΓΑ στον κόσμο για το Αγρίνιο!


    Τάσος Καπετανάκος

ΑΕΚ: Παράλογο μπλόκο της ΓΓΑ στον κόσμο για το Αγρίνιο!


Αναστάτωση και ένταση επικρατεί στην ΑΕΚ με την παράλογη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να βάλει… μπλόκο στον κόσμο της ομάδας για το Αγρίνιο.

Την στιγμή που ο Παναιτωλικός έχει παραχωρήσει θύρα για τους φίλους της Ενωσης και έχουν ήδη διατεθεί εκατοντάδες εισιτήρια, η ΓΓΑ αποφάσισε παραμονή του ματς να απαγορευθεί η μετακίνηση οργανωμένων και μεμονωμένων φίλων της ΑΕΚ στο Αγρίνιο! Μια απόφαση που έχει προκαλέσει προβληματισμό, αναστάτωση και τεράστια ερωτηματικά για τον χρόνο και τον σκοπό της.

Μάλιστα, την 1η Σεπτεμβρίου είχαν βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Τρίπολης περισσότεροι από 3.500 οπαδοί της ΑΕΚ. Δίχως να συμβεί το παραμικρό πρόβλημα, σε μια άψογη ατμόσφαιρα. Και τώρα η ΓΓΑ επιχειρεί να βάλει… φωτιά στο ματς στο Αγρίνιο. Δίχως ουσιαστικό λόγο! Διότι προφανώς και δεν συντρέχουν λόγοι ασφαλείας για το παιχνίδι.

Για τον λόγο αυτό ξεκίνησαν ήδη συζητήσεις με την Super League και τις αρμόδιες αρχές. Για να λυθεί το ζήτημα. Και αυτό διότι εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ ήδη έχουν αγοράσει εισιτήρια για την Θύρα 3 στο Αγρίνιο. Και επίσης αύριο έχουν προγραμματιστεί πολλές εκδρομές από οπαδούς της Ενωσης για την πόλη.

Και ήδη από νωρίς η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αντιδράσει έντονα και ψάχνει να βρει λύση.

Η ανακοίνωση για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Μάλιστα ήδη εξέδωσε ανακοίνωση και ο Παναιτωλικός, που είχε συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανοιχτή θύρα, για την απαγόρευση μετακινήσεων:

Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00).

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει ΜΟΝΟ το δικό του ονομαστικό εισιτήριο με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ την προσκόμιση στα εκδοτήρια ταυτότητας και ΑΜΚΑ.
Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα