×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα με Σιμόες


Σπύρος Γιαννόπουλος

ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα με Σιμόες


Η υπόθεση σημαντικών εκκρεμοτήτων στην ΑΕΚ, όπως αυτή του Αντρέ Σιμόες αποτελεί ζήτημα πάνω στο οποίο το προσεχές διάστημα θα σημειωθούν εξελίξεις.

Αναφορικά με τον 29χρονο Πορτογάλο μέσο, υπάρχει μια σχετική αισιοδοξία, πως σύντομα θα γίνει κίνηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για συνάντηση με τη διοίκηση της «Ενωσης». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι, εφόσον καθίσει στο τραπέζι με τους διοικούντες της ομάδας, τότε θα συμφωνήσει για να παραμείνει στον σύλλογο.

Φυσικά, οι όροι έχουν τεθεί ήδη από την ΑΕΚ και ο Σιμόες θα είναι εκείνος που θα πρέπει να τους αποδεχτεί για να υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα. Μια ιστορία που διατηρεί αρκετές ομοιότητες μέχρι στιγμής με εκείνη του Μπακασέτα. Οπως ο «Μπάκα», έτσι και ο «Σίμο», τον καιρό που βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων, έχει επιδείξει επαγγελματισμό, κρύβοντας επιμελώς την πικρία του που δεν μπορεί να βοηθήσει την «Ενωση».

Το κλίμα με συμπαίκτες και τεχνικό τιμ φυσικά δεν έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο. Οι προτάσεις που περίμενε ο έμπειρος μέσος για ενδεχόμενη μετακίνηση την περίοδο του Ιανουαρίου δεν ήταν αυτές που θα αποσπούσαν το δικό του «ναι» και από τον Ιβηρα χαφ υπάρχει η διάθεση να ριχτούν γέφυρες για μια συμφωνία που θα ωφελήσει τόσο τον «Δικέφαλο», όσο και τον Σιμόες.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras