×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Αγιά Σοφιά»: Το πρώτο κομμάτι από το στέγαστρο (vid-pics)


Τάσος Καπετανάκος

«Αγιά Σοφιά»: Το πρώτο κομμάτι από το στέγαστρο (vid-pics)


Σημαντική στιγμή για την «Αγιά Σοφιά» σήμερα, καθώς στη Νέα Φιλαδέλφεια μπήκε το πρώτο κομμάτι από το στέγαστρο του νέου γηπέδου.

Το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της «Αγιάς Σοφιάς» τοποθετήθηκε σήμερα. Με τη διαδικασία συναρμολόγησης να έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι. Χθες, σας είχαμε ενημερώσει πως μέσα στην εβδομάδα θα «τρέξουν» οι εργασίες για το στέγαστρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ως αποτέλεσμα και της έλευσης του τεράστιου γερανού από την Ιταλία.

Σήμερα η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, δημοσιοποίησε ένα βίντεο μέσα από το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Με την διαδικασία τοποθέτησης του πρώτου κομματιού από το στέγαστρο που ξεκίνησε με την τοποθέτηση ενός από τους βραχίονες. Που θα ενώνουν τον σκελετό του στεγάστρου με τα ειδικά ένθετα που έχουν τοποθετηθεί στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου. Και μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται σιγά-σιγά να έχουν τοποθετηθεί όλα τα κομμάτια του στεγάστρου και να είναι έτοιμο. Να θυμίσουμε ότι στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2020.

Η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»:

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις σημερινές εργασίες για το νέο γήπεδο της Ενωσης και το στέγαστρο:

«Σηκώθηκε» σήμερα το πρώτο κομμάτι του στεγάστρου της «Αγιάς Σοφιάς»! Η διαδικασία συναρμολόγησής του άρχισε το μεσημέρι με την τοποθέτηση ενός από τους βραχίονες που θα ενώνουν τον σκελετό του στεγάστρου με τα ειδικά ένθετα που έχουν τοποθετηθεί στους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου. Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί και κατέγραψε αυτή την ξεχωριστή στιγμή».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την «Αγιά Σοφιά»:


Δείτε βίντεο από τις εργασίες από βίντεο φιλάθλου της ΑΕΚ:

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο facebook

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras