×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επίδειξη ήθους από την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Χαιρετίζουμε τις υπογραφές για τον Βοτανικό»


Τάσος Καπετανάκος

Επίδειξη ήθους από την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Χαιρετίζουμε τις υπογραφές για τον Βοτανικό»


Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έσπευσε να χαιρετίσει τις θετικές εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Μέσω ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχάρη τους εμπλεκόμενους και ευχήθηκε να εξελιχθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πράγματα με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, το ερασιτεχνικό σωματείο και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ χαιρετίζουν την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης και Συνεργασίας ανάμεσα στην Ελληνική Κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας στο Βοτανικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Έγινε το βήμα για τον Βοτανικό – Έπεσαν οι υπογραφές Κυβέρνησης-Δήμου-Παναθηναϊκού!

Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας προς όλες τις πλευρές για αυτή την εξέλιξη, αλλά και για την αρμονική συνεργασία που φαίνεται ότι υπάρχει, αφού αποτελεί κοινή παραδοχή όσων πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου ότι η βελτίωση των υποδομών και η δημιουργία νέων γηπεδικών εγκαταστάσεων αποτελεί τη βασική προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, που ετοιμάζεται μετά από έναν μακρύ και ιδιαίτερα επίπονο αγώνα να μπει στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, χαιρετίζει την έναρξη των εργασιών για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και εύχεται όλα να εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο, αφού κάτι τέτοιο θα εξυπηρετήσει τις αρχές του υγιούς ποδοσφαιρικού ανταγωνισμού και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Η δική μας ευχή και προτροπή, θυσιάζοντας τις κοντόφθαλμες αντιπαραθέσεις στο βωμό της απαραίτητης εξέλιξης του ποδοσφαίρου της χώρας μας, είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος να στεγαστούν σε σύγχρονα γήπεδα».

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras