×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Η πιο κρίσιμη μεταγραφική εβδομάδα της ΑΕΚ με Πόνσε, χαφ


Γιάννης Χωριανόπουλος

Η πιο κρίσιμη μεταγραφική εβδομάδα της ΑΕΚ με Πόνσε, χαφ


Η ΑΕΚ έχει μείνει πίσω στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Το χρονοδιάγραμμα τα λέει όλα. Δεν είναι θέμα άποψης αλλά γεγονότων. Ο Ουζουνίδης ήθελε δύο παίκτες στην προετοιμασία και δεν τους είχε.

Το ζήτημα, όμως, είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Την επόμενη Κυριακή το ημερολόγιο θα δείξει 15 Ιουλίου. Η αποστολή θα έχει επιστρέψει από την Πολωνία μια ημέρα νωρίτερα αλλά η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει αποκτήσει, τουλάχιστον, δύο παίκτες.

Το θέμα του Πόνσε αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα (9/7) να έχει τελειώσει. Θετικά ή αρνητικά.

Το θετικό θα είναι να έρθει στην ΑΕΚ. Το αρνητικό, πως αν πει «όχι» δε φαίνεται εναλλακτική, που να αρέσει στον Ουζουνίδη στον ορίζοντα. Κάτι που σημαίνει, πως η ΑΕΚ θα πάει με Λιβάια, Γιακουμάκη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν πει «όχι» ο Πόνσε.

Εκεί, που εκφράζεται αισιοδοξία είναι στο θέμα του χαφ. Πως έχει βρεθεί ο παίκτης που αρέσει στον προπονητή και η ΑΕΚ προσπαθεί να τον κλείσει.

Το απίστευτο με τον εξτρέμ

Εκεί, όμως, που οι άνθρωποι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ παίρνουν κάτω από τη βάση είναι στην περίπτωση του εξτρέμ. Εκτός αν η ευθύνη είναι του Ουζουνίδη, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει απορρίψει τους παίκτες σε αυτή τη θέση, που του έχουν προταθεί.

Όπως και να ‘χει το γεγονός είναι ένα. Η ΑΕΚ ψάχνει εξτρέμ από πέρυσι τον Δεκέμβριο, ακόμα και όταν είχε τον Χριστοδουλόπουλο στο ρόστερ. Μάλιστα, όλοι θυμούνται πως βρέθηκαν με τα εισιτήρια στα χέρια αλλά τελικά δεν ήρθαν τόσο ο Βολκάν Σεν όσο και ο Μπεμπέ.

Σήμερα, 8 Ιουλίου, η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει πάρει εξτρέμ.Τελευταία Νέα