×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Καρέρα: «Το γκολ του Σιμόες μας ξεμπλόκαρε»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Καρέρα: «Το γκολ του Σιμόες μας ξεμπλόκαρε»


Η ΑΕΚ επικράτησε της ΑΕΛ στη Ριζούπολη με 4-1 για την 9η αγωνιστική, με τον Μάσιμο Καρέρα να τονίζει στις δηλώσεις του ότι καθοριστικό ήταν το γκολ του Σιμόες (έκανε το 3-1 στο 78′).

Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα σημείωσε μεταξύ άλλων μετά το ματς στην κάμερα της Nova:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα που είναι καλά κλεισμένη στην άμυνά της. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γιατί δε δώσαμε χώρο στον αντίπαλο. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικό μας λάθος. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να μετακινήσουμε τον Μάνταλο λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο.

Όχι ότι δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Για έναν προπονητή είναι σημαντικό να έχουν όλους παίκτες διαθέσιμους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Είναι μία βοήθεια για να τον προπονητή να μπορεί να επιλέξει», κατέληξε ο Καρέρα.

Για το καλύτερο γκολ της ΑΕΚ σήμερα: «Και τα τέσσερα γκολ ήταν σημαντικά γιατί μας έσπρωξαν προς τη νίκη. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω θα έλεγα το γκολ του Σιμόες γιατί μας ξεμπλόκαρε στον αγώνα»

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras