×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λιβάια: «Ελπίζω να μείνω για καιρό στην Ελλάδα»


    Sportime Team

Λιβάια: «Ελπίζω να μείνω για καιρό στην Ελλάδα»


Στο επίκεντρο των κροατικών μέσων έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό ο Μάρκο Λιβάια, μετά την παρθενική του συμμετοχή την δευτεραθλήτρια κόσμου.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παραχώρησε μία συνέντευξη στην χώρα του και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν για την Εθνική ομάδα αλλά και για την Ελλάδα.

Αρχικά ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως είναι εξαιρετικά υπερήφανος που κατάφερε να σημειώσει στην πρώτη του συμμετοχή στην Κροατίας, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως στην Ελλάδα όλοι τον σέβονται και θα ήθελα να παραμείνει για αρκετό καιρό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 24χρονος:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία, είμαι πολύ περήφανος και ελπίζω να δικαιολογήσω τις προσδοκίες του απέναντι στην Ισπανία. Πολλά από αυτά συνέβησαν όταν ήμουν νεαρός, είχα μια καριέρα με τα πάνω της και τα κάτω της. Αποδείχθηκε σωστή απόφαση να φύγω νωρίς, τώρα είμαι στην Ελλάδα, εκεί με σέβονται, και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό. Είναι φυσιολογικό ότι από τον επιθετικό πάντα περιμένεις να σκοράρει, αλλά είναι καλό να παίζεις ενάντια σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ελπίζω να δικαιολογήσω την πρόσκληση στην Εθνική και κατά της Ισπανίας».

Για τον Μάντζουκιτς:

«Απέδειξε ότι έχει κάνει σπουδαία δουλειά, έχει κάνει πολλά και δύσκολα θα τον αντικαταστήσει κάποιος. Όλοι όμως θα βοηθήσουμε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούμε».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία:

«Η Ισπανία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, που δεν ήταν στο αναμενόμενο επίπεδο στις τελευταίες διοργανώσεις, αλλά τώρα έχει πολλούς νέους και ταλαντούχους παίκτες. Όλοι περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι και έχουμε ειδικό κίνητρο να παίξουμε καλά μετά το εκπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς στην μεσαία γραμμή θα είναι μεγάλη δουλειά για εμάς, πάντα είχαν εξαιρετική απόδοση. Όλα τα παιδιά είναι υπέροχα, οι περισσότεροι απ’ αυτούς γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές και η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εξαιρετική».


Τελευταία Νέα