Ντιένγκ: Η αγανάκτηση, η Μπεσίκτας και η ΑΕΚ


    Σπύρος ΓιαννόπουλοςΓια την υπόθεση του Αλγερινού μέσου, Αλιού Ντιένγκ και την πιθανότητα να έρθει στην ΑΕΚ, έχουν επισημανθεί οι δυσκολίες, οι οποίες τίθενται σχεδόν εξ ολοκλήρου από την ομάδα του.

Ο 21χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι, περιμένει την απόφαση του τεχνικού διευθυντή της Αλζέ, όταν ο δεύτερος επιστρέψει από τη Γαλλία. Η πρόταση των 1,2 εκατ. ευρώ από την αιγυπτιακή Αλ Αχλί ήταν η μεγαλύτερη που δέχθηκε το αλγερινό κλαμπ για τον εν λόγω παίκτη, αλλά ακόμα το τοπίο φαντάζει θολό.

Όπως αναφέρει ο τύπος της βορειοαφρικανικής χώρας, ο ίδιος ο Ντιένγκ φαίνεται να έχει αγανακτήσει από την στασιμότητα που σημειώνεται στην υπόθεσή του. Ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του εκδηλώνεται καθημερινά από συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και είναι λογικό να “τρελαίνεται” για μεταγραφή. Εξάλλου, το να αγωνιστεί στη Γηραιά Ήπειρο είναι η έντονη επιθυμία του.

Επίσης όμως, τονίζεται πως, αν δεν εγκριθεί η μετακίνησή του και παραμείνει στην Αλζέ, ο χαφ από το Μάλι θα ζητήσει μια αύξηση αποδοχών, από 8.000 σε 10.000 ευρώ. Κι αυτό φυσικά εκμεταλλευόμενος τη ζήτηση που έχει στο μεταγραφικό παζάρι.

Πάντως, η Αλ Αχλί, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα δεν είναι η μόνη που θέλει τον Ντιένγκ. Η Μπεσίκτας, δείχνει να τον επαναπροσεγγίζει, με την τουρκική “Fanatik” (χρησιμοποιεί αλγερινές πηγές), να δηλώνει την έκπληξή της με την προοπτική απόκτησής του από τους “μαύρους αετούς”.

Αυτά βέβαια, τη στιγμή που η ΑΕΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις  την υπόθεση του Αφρικανού και περιμένει να κάνει την κίνησή της, εφόσον δημιουργηθούν οι ανάλογες συνθήκεςΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.