×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ουζουνίδης: “Να γίνουμε πιο αποφασιστικοί, να μην απογοητευόμαστε”


    Σπύρος Γιαννόπουλος

Ουζουνίδης: “Να γίνουμε πιο αποφασιστικοί, να μην απογοητευόμαστε”. Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ για το ματς με τους Ολλανδούς


Έπειτα από το τέλος του ματς με τον Άγιαξ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι της ήττας.

Ο Εβρίτης κόουτς μίλησε στην κάμερα του Cosmote TV και επισήμανε τι πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ στο άμεσο μέλλον:

«Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να βγάζεις τέτοια απογοήτευση. Μπήκαμε φοβισμένα στο ματς ενώ δεν θα έπρεπε. Όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν πιο ανταγωνιστικοί, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά σίγουρα το σημείο που το δέχεσαι δεν μπορεί να είναι δικαιολογία.

Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι το να μην αισθανόμαστε τέτοια απογοήτευση. Όταν δεχόμαστε γκολ πρέπει να γινόμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο νευρικοί. Αν σταματήσεις να παίζεις θα τιμωρηθείς και με άλλα γκολ. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας. Μπορεί να μην έχουμε εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ όμως το σκορ στο φινάλε ίσως παίξει ρόλο γιατί είμαστε σε όμιλο.

Είναι πολύ άσχημο το ότι μετά το 1-0 δεν το πιστέψαμε. Πρέπει να αλλάξουμε αυτό το κομμάτι της ψυχολογίας και της νοοτροπίας όποτε συμβαίνει κάτι τέτοιο σε αυτά τα παιχνίδια».


Τελευταία Νέα