×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Συμφωνία Φενέρ-Λιβάια, πιέζει ο Καρέρα για να μείνει στην ΑΕΚ»


Βαγγέλης Λάσκαρης

«Συμφωνία Φενέρ-Λιβάια, πιέζει ο Καρέρα για να μείνει στην ΑΕΚ»


Ο Μάρκο Λιβάια είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει πολύ η Φενέρ, ενώ στην ΑΕΚ ακόμη είναι ανοιχτό το συμβόλαιο του με την Ενωση.

Η «Fotomac» επανέρχεται στο θέμα υποστηρίζοντας πως ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ είχε φτάσει σε προκαταρκτική συμφωνία με την τουρκική ομάδα, όμως την ίδια στιγμή ο Μάσιμο Καρέρα πιέζει την διοίκηση της ΑΕΚ να παραμείνει ο Λιβάγια.

Συγκεκριμένα το άρθρο γράφει για τον Μάρκο Λιβάια:

«Ο ελληνικός Τύπος μοιράστηκε την είδηση ότι ο Κροάτης επιθετικός, Μάρκο Λιβάια είναι ένας εκ των υποψηφίων στόχων της Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λιβάια και η ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει το 2021, έως και το 2023. Ο μάνατζερ του παίκτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, θέλει να βελτιώσει τον τρέχον μισθό του Λιβάια. Ο Κροάτης επιθετικός επίσης θέλει το ίδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα είναι αυτός που άσκησε πίεση στην διοίκηση της ΑΕΚ να μην αφήσει τον παίκτη.

Αλλες πληροφορίες συνδέουν τον Λιβάια και τη Φενέρμπατσε. Η τουρκική ομάδα πρόσφατα πούλησε τον Μουρίκι και πήρε ένα σημαντικό ποσό, ο υποψήφιος στόχος ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, με τον οποίο είχε γίνει προκαταρκτική συμφωνία έναντι 2 εκατ. ευρώ».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα