Η ΑΕΚ περιμένει πως θα ολοκληρωθεί η συνεργασία της με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς ο οποίος είναι… φευγάτος το τελευταίο διάστημα από το κλαμπ.

Τον Νέναντ Κρίστιτσιτς θέλει πολύ ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά και ο Σέρβος χαφ θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην πατρίδα του οριστικά για να αγωνιστεί στην πρώην ομάδα του.

Πάντως, συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς για να αποχωρήσει ως ελεύθερος, παρά τα όσα έγραψαν οι Σέρβοι σήμερα το πρωίο δεν υφίσταται για την ώρα, τουλάχιστον, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο, οι Σέρβοι έρχονται να αποκαλύψουν μία άλλη εξέλιξη σε αυτή την υπόθεση. Συγκεκριμένα το sportske.net γράφει για την υπόθεση με τον Κρίστιτσιτς πως «ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ταξίδεψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ σχετικά με ον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από το σύλλογο ο Ζβένταν Τέρζιτς ταξίδεψε προσωπικά για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, η οποία απαιτεί 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Κρίστιτσιτς».

Μένει να φανεί πως θα δούμε τα επόμενα επεισόδια στην υπόθεση του Σέρβου χαφ που παραμένει εκτός ΑΕΚ παρότι έχει συμβόλαιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησε η τακτική Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ -Τα συστήματα που δουλεύει στην Πορταριά

Ο Γιόχανσον ανακοίνωσε ότι σταματά το ποδόσφαιρο – Πώς τον αποχαιρέτησε η ΑΕΚ

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θα πάμε μέχρι τέλους για την πλήρη εξάλειψη της συκοφαντικής αθλιότητας»