ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πριμ 30.000 ευρώ από Μονεμβασιώτη

Η νίκη στους "Ζωσιμάδες" έφερε και την ανταμοιβή των παικτών του Απόλλωνα από το αφεντικό τους
Πριμ 30.000 ευρώ από Μονεμβασιώτη

Η νίκη που πέτυχε ο Απόλλων στους «Ζωσιμάδες» και η οποία αποτέλεσε το πιο σημαντικό βήμα παραμονής του στην κατηγορία, έκανε τον ιδιοκτήτη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να ανταμείψει υλικά τους ποδοσφαιριστές του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ, ο Μονεβασιώτης έδωσε πριμ 30.000 ευρώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα σαν επιβράβευση των προσπαθειών τους, το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα τους ευχαρίστησε προσωπικά, λεγοντάς τους πως θα ήταν κρίμα μια ΠΑΕ οικονομικά τακτοποιημένη όπως ο Απόλλων να υποβιβαστεί.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες πήραν το δώρο τους και από τον Γιώργο Παράσχο ο οποίος ματαίωσε την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα προπόνηση και τους έδωσε ραντεβού για την Δευτέρα του Πάσχα.

Στον αγώνα με τον ΠΑΣ, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο αρχηγός Μιχάλης Κύργιας, ο οποίος θα απουσιάσει από τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα απουσιάσει ο Νταβίντ Ναδάλες, ο οποίος είχε συμπληρώσει κάρτες στην αναμέτρηση με τη Λάρισα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πριμ 30.000 ευρώ από Μονεμβασιώτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.