×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλλων Σμύρνης: Άλλα δύο κρούσματα στο ξενοδοχείο!


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Άλλα δύο κρούσματα στο ξενοδοχείο!


Η πρώτη ομάδα που δοκιμάστηκε από τον κορονοϊό στη Super League 1 ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Τρεις ποδοσφαιριστές πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ένα στέλεχος της ομάδας είχαν προσβληθεί από τον ιό. Ο ένας, μάλιστα, έφτασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο τότε.

Λίγες μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε 10 κρούσματα, ο Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται ξανά από τον COVID-19. Μπορεί φυσικά να είναι και συγκυριακό το timing, ουδείς γνωρίζει. Το πρωί του Σαββάτου (24/10) ανακοινώθηκαν δύο ακόμη κρούσμα (ένας παίκτης, ένα μέλος του τεχνικού τιμ), αλλά φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα.

Παραμονή του αγώνα με τη Λαμία διαπιστώθηκε στο ξενοδοχείο ότι υπάρχουν άλλα δύο θετικά κρούσματα (ποδοσφαιριστές), ενώ και κάποιοι ακόμα παίκτες εμφανίζουν συμπτώματα. Οι «κυανόλευκοι« περιμένουν όλα τα αποτελέσματα. Αντιλαμβάνεται, πάντως, κανείς πως θα αναβληθεί το ματς με τη Λαμία.

Για να μη διεξαχθεί ένα παιχνίδι χρειάζεται να υπάρχουν τρία κρούσματα. Πλέον αυτός ο αριθμός έχει ξεπεραστεί. Στη Ριζούπολη ευελπιστούσαν πως κόντρα στη Λαμία θα επιστρέψουν στις νίκες μετά τη μεσοβδόμαδη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον, όμως, θα χρειαστεί να περιμένουν κάποιες ημέρες μέχρι το επόμενο επίσημο παιχνίδι τους.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras