Απόλλων Σμύρνης: Χοντρά γκάζια από τον Μονεμβασιώτη


Αντώνης Τσιράκης

Απόλλων Σμύρνης: Χοντρά γκάζια από τον Μονεμβασιώτη


Μπορεί ο Απόλλων Σμύρνης να έχει μία απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά στη Ριζούπολη η πίεση έχει αρχίσει να μεγαλώνει.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι κομβικό. Δεδομένης και της κατάστασης των Κρητικών ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει την ευκαιρία να νικήσει και να ηρεμήσει. Εάν, όμως, δεν συμβεί αυτό, οι τριγμοί θα είναι μεγάλοι.

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήδη θέλησε να στείλει το μήνυμά του προς αρκετές κατευθύνσεις. Μετά τον Βόλο ακολούθησε ο εξάψαλμος. Στενοί του συνεργάτες και όχι μόνο τα άκουσαν. «Ξυπνάτε, πέφτουμε» ειπώθηκε μεταξύ άλλων από το αφεντικό.

Για εκείνον ο αγώνας που έρχεται είναι τελικός. Εάν ο Απόλλων Σμύρνης δεν μπορέσει να νικήσει και να ξεφύγει, είναι πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο αλλαγών. Αυτή τη στιγμή η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά Λαμία και ΑΕΛ έχουν δύο ματς λιγότερα. Αυτά θα κρίνουν το πόσο θα πρέπει να ανησυχούν όλοι όσοι είναι από πάνω τους.

Για τους «κυανόλευκους» τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τα πλέι άουτ μετά τον ΟΦΗ είναι η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Παναιτωλικός στη Ριζούπολη. Πολύ σημαντικό ματς το δεύτερο και ακόμη πιο σημαντικό το να αρχίσει ο Απόλλων Σμύρνης να παίρνει βαθμούς στην έδρα του. Κάτι που απασχολεί και συζητιέται καιρό.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news