Απόλλων Σμύρνης: Με Φατιόν η αποστολή για την άνοδο


Κώστας Παπαδόπουλος

Απόλλων Σμύρνης: Με Φατιόν η αποστολή για την άνοδο


Ένα βήμα ακόμη έμεινε για την άνοδο στη Super League 1. Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται το Σάββατο (29/8) την Ξάνθη και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 από τα Πηγάδια. Σε περίπτωση που το καταφέρει, επιστρέφει στα σαλόνια.

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι σημαντική από τη στιγμή που οι Θρακιώτες κατεβαίνουν σε αυτά τα μπαράζ με παιδιά της ακαδημίας. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει μία ενδεκάδα επαγγελματιών και γι’ αυτό εξ αρχής ήταν το φαβορί.

Το θετικό για τον Μπάμπη Τεννέ είναι πως στο ματς του Σαββάτου θα έχει και μία επιπλέον λύση. Ο Φατιόν εξέτισε στο πρώτο παιχνίδι την ποινή του και είναι διαθέσιμος.

Στην αποστολή για τον αγώνα μετέχουν οι Αναγνωστόπουλος, Ρώσση, Καραγκούνης, Λαγός, Βιτλής, Πατράλης, Ιωαννίδης, Τσαμπούρης, Βάρκας, Χριστόπουλος, Μπλάζιτς, Μπεντινέλι, Κολ, Φατιόν, Στάγκος, Ρόδης.

Να σημειωθεί ότι αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Εν τω μεταξύ, μετά την απογευματινή προπόνηση, οι διοικούντες παρέθεσαν δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αντιλαμβάνεται, πάντως, κανείς πως με τη Super League 1 να ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη έχουν πολλή δουλειά να κάνουν, εάν τελικά πάρουν την άνοδο. Επαφές έχουν γίνει από την αρχή του καλοκαιριού με μεταγραφικούς στόχους. Κάποιοι χάθηκαν, άλλοι περιμένουν, ενώ ήδη έχουν υπογράψει οι Ντομίνγκες και Ντάουντα προς επιβεβαίωση του Sportime.


Sportime Extras