ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ

Ντουρμισάι: Η επιλεκτική ευαισθησία του Πανιωνίου

Ο Αχαρακτήριστος γράφει για την στάση του Πανιωνίου όσον αφορά το Sportime στο θέμα του Φιορίν Ντουρμισάι και της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό
Ντουρμισάι: Η επιλεκτική ευαισθησία του Πανιωνίου

Φιορίν Ντουρμισάι. Με τον συμπαθή επιθετικό του Πανιωνίου, που όπως είπε και ο Άγγελος Μπασινάς στο OPEN θα παίζει και στην Εθνική Ελλάδας κάνει πρεμιέρα ο Αχαρακτήριστος.

Τι πρεμιέρα θα αναρωτηθούν κάποιοι; Η αλήθεια είναι για να κάνουμε σύντομες συστάσεις, πως αλλιώς ξεκίνησε η στήλη και στην πορεία είχε μια… μικρή μεγάλη διακοπή. Επειδή, όμως, πλέον γίνονται πολλά που δεν μπορείς να σιωπήσεις θα τα λέμε σχεδόν καθημερινά.

Πάμε λοιπόν…

Στις 9 Φεβρουαρίου όσοι έκαναν τον κόπο και διάβασαν το Sportime ενημερώθηκαν πως πάει, τέλος, φινίτο. Ο Ντουρμισάι πάει στον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά ανέβηκε και στο site για να μην έχουν παράπονο όσοι δεν αγόρασαν την εφημερίδα (εδώ).

Θα πείτε τι σε έπιασε έσενα τώρα και το θυμήθηκες; Μα δεν έπιασε τον Αχαρακτήριστο τίποτα. Οι υπόλοιπες εφημερίδες τους ήρθε να κάνουν αποκαλύψεις ένα μήνα μετά. Ντουρμισάι διαβάζω στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», τα τυπικά για Ντουρμισάι» σήμερα στη SportDay.

Με τις εφημερίδες δεν έχω τίποτα. Σύνηθες το φαινόμενο. Βγάζει κάποιος μια είδηση, ισχύει, την ακολουθούν όλοι. Παντού γίνεται, πάντα θα γίνεται και από την αντίστροφη πλευρά.

Και το Sportime θα… χάσει μια είδηση, θα ισχύει και θα το γράψει στη συνέχεια.

Αλλού είναι το πρόβλημα.

Εκεί στον Πανιώνιο τι γίνεται όλα καλά; Δευτέρα σήμερα ε;

Γράφει το Sportime πως ο παίκτης πάει στον Ολυμπιακό, όπα να και η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ποδοσφαιριστής Φιόρι Ντουρμισάι έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα, ειδικά την ημέρα ενός τόσο κρίσιμου αγώνα όπως ο σημερινός, αποσκοπούν μόνο στο να δημιουργήσουν εντάσεις στις τάξεις της ομάδας μας».

Στις 9 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση, ανήμερα του ματς με τον Απόλλωνα για τον Πανιώνιο.

Πρώτα απ’ όλα για να είμαστε και όλοι ok, δεν γράφτηκε ποτέ στο Sportime πως ο παίκτης υπέγραψε αλλά ότι όλα έχουν τελειώσει.

Finish γίνεται και στο σχετικά μιλητό αλλά και πάλι δεν είναι εδώ το θέμα μας.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ;

Ποια είναι η αντίδραση του Πανιωνίου στα νέα δημοσιεύματα από τις άλλες εφημερίδες; Μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, καμία, zero, nada.

Φταίμε τώρα να σκεφτούμε και να κάνουμε λόγο για επιλεκτική ευαισθησία;

Μια συμβουλή, λοιπόν, αν μπορώ να δώσω σε όσους βιάστηκαν στην Πλατεία να βγάλουν τότε εκείνη την ανακοίνωση.

Αφού ξέρετε πως ισχύει το θέμα, τι θέλετε και παίζετε με τις λέξεις; Ότι δεν έχει υπογράψει και τα σχετικά. Εκτίθεστε. Και μάλιστα πολύ.

Και όχι ο Πανιώνιος δεν μου είναι αντιπαθής. Το αντίθετο. Συμπαθέστατος και ως ομάδα, φυσικά και ως ιστορία αλλά και ο κόσμος του.

Ο Ντουμισάι, λοιπόν, θα πάει στον Ολυμπιακό όπως έγραψε ΠΡΩΤΑ το Sportime.

Τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός. Ο τίτλος του αυριανού κομματιού θα είναι: «Τελικά κ. Χάβο έφυγε ο Μαστούρ». Ε;

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αχαρακτήριστος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.