ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ

«Κασεράτο» ηγέτη με αρχ@@@@!

Έκανε ένα μεγάλο λάθος η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για 20 λεπτά έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στη νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ο Θάνος το αντιλήφθηκε, μοίρασε κάρτες που δεν έχουν μοιραστεί με τόση απλοχεριά σε κανένα ντέρμπι φέτος κι έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι. Ο Κουλιμπαλί δεν...

Συντάκτης: Λάμπρος Γκαραγκάνης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έκανε ένα μεγάλο λάθος η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Για 20 λεπτά έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στη νέα πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ο Θάνος το αντιλήφθηκε, μοίρασε κάρτες που δεν έχουν μοιραστεί με τόση απλοχεριά σε κανένα ντέρμπι φέτος κι έτσι μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Ο Κουλιμπαλί δεν έκανε το 0-1, το «τριφύλλι» έμεινε με δέκα παίκτες κι εκεί η Ένωση – δουλεμένη ομάδα με ρόλους και καλό ρόστερ – εκμεταλλεύτηκε την έμπνευση του Αραούχο στο 1-0, «έχτισε» επάνω και στη συνέχεια πήγε να πάρει το αίμα της πίσω για κάτι παλιές «τεσσάρες» στο ΟΑΚΑ!

Το αγωνιστικό σκέλος για τους «πράσινους» τελειώνει κάπως έτσι. Το ίδιο ίσχυε και μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο. Η κατάσταση που βιώνουν οι «πράσινοι» δεν εξαρτάται από νίκες, ισοπαλίες, ήττες από τη στιγμή που ο αγωνιστικός υποβιβασμός κατέπεσε νωρίς ως σενάριο. Και κάπου μετά το 3-0 αρχίζει η διερεύνηση της επόμενης ημέρας. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τώρα νέο επενδυτή. Παραλή και άφθαρτο, με διάθεση να μοιράσει κάργα «κασέρι» για την ομάδα. Να φτιάξει γήπεδο με εμπορικές χρήσεις, κανονικό… γηπεδένιο! Να δυναμώσει το ρόστερ και να μην επιτρέπει στον κάθε Θάνο να κάνει φιγούρα και δημόσιες σχέσεις στις πλάτες του συλλόγου.

Να έχει τις «μπάλες», μεγάλες κι απαραίτητες, να μην αφήσει κανέναν να δημιουργήσει έριδες του παρελθόντος. Να εξαφανίσει από το παναθηναϊκό περιβάλλον όσους έβλαψαν. Είναι σχετικά ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει, δύσκολο όμως να βρεθεί αυτός ο σωτήρας. Γήπεδο σε δέκα χρόνια με θαλάσσια πάρκα, αν κι εφόσον ο Τσίπρας ξυπνήσει το πρωί με καλό mood και κερδίσει τις Εκλογές, δεν είναι λύσεις. Όποιος θέλει να βοηθήσει, να βγει τώρα εμπρός και να το κάνει. Ακόμη και με τέτοιες συνθήκες, όσο το ματς με την επίδοξη – και διψασμένη μετά από δεκαετίες ανομβρίας τίτλων – πρωταθλήτρια παίχτηκε στα ίσια, ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι υπάρχει. Βαστάει αυτή η φανέλα… Αλλά χρόνος δεν υπάρχει. Το χείλος του γκρεμού απέχει εκατοστά.

Exit mobile version